تعطیلی مهران رایانه و تائید ارائه اطلاعات غلط توسط لاوان
چهارشنبه, ۸ تیر ۱۳۹۰، ۰۶:۰۷ ب.ظ
دیسنا - خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات

در چند روز اخیر اخباری مبنی بر تعطیلی شرکت مهران رایانه عرضه کننده نرم افزارهای آنتی ویروس با نام تجاری ایمن را شنیده اید .
هم اکنون نیز این خبر در وب سایت این شرکت درج شده و دیگر در حد شایعه نیست .
سیمنتک
تا حد بسیار زیادی نیز تعطیلی این مجموعه قابل پیش بینی بود و تجربه فعالیت های علمی در کشور ما نشان می دهد که فقط در یک صورت این شرکت با تعطیلی روبرو نمیشد و آن حمایت بدون حد و اندازه دولت از این مجموعه بود که خوب چنین نشد .
البته امیدواریم در نهایت مدیریت این مجموعه فرق آنتی ویروس جعلی و تقلبی را با نرم افزار و آنتی ویروس اصلی و معتبر یاد بگیرند و بدانند آنتی ویروسهای جعلی . تقلبی آسیبی به بازار آنتی ویروس اصلی و معتبر وارد نمی کند و در نهایت اگر کاربری علاقه مند به حفظ اطلاعات و سلامت کامپیوتر و موبایل خود باشد می داند که باید نرم افزار اصلی و معتبر استفاده نماید .
مصاحبه جالب رئیس هئیت مدیره شرکت امنیتی مهران رایانه
به هر شکل این اتفاقیست که افتاده است و دیگر کاری نمی توان کرد ولی موضوعی که جالب توجه است و می توان هم اکنون از آن نتیجه گرفت ، خبری بود که شرکت فروشگاهی لاوان در مورد میزان فروش محصولات ضد ویروس منتشر نمود و البته پیرو آن نیز خبر در هفته نامه عصر ارتباط که مسئول شایعه پراکنی این مجموعه ها می باشد منتشر شده بود .
نقدی بر مقاله " تهران در تصرف روسها " هفته نامه عصر ارتباط
در این خبر مجموعه لاوان آمار فروش آنتی ویروس ایمن را بالاتر از حتی بیت دفندر ، پاندا ، آویرا و غیره ارائه داده بود و این موضوع مطرح شده بود که فروش این آنتی ویروس بعد از کسپرسکی در حد بسیار خوبی می باشد .
حال مشخص نیست اگر شرکت مهران رایانه فقط از یک مجموعه فروشگاهی لاوان فروش خوبی داشته است با احتمال خطای 50% هم باید در مجموع در بازار ایران فروش خوبی داشته باشد و نباید به تعطیلی کشیده شود .
تعطیلی این مجموعه مهر تائیدی بر یادداشتهای دیسنا می باشد که خبر منتشر شده در نشریاتی مانند عصر ارتباط و روزنامه فناوران را جعلی و دور از واقعیت دانسته و فقط در راستای تخریب رقبای کسپرسکی و اینکه آنها اصولا می دانند با تبلیغات برای آنتی ویروس ایرانی ایمن نیز ، هیچ کاربری از جان کامپیوتر خود سیر نشده است که این محصول را برای تامین امنیت کامپیوتر خود انتخاب نماید .
این نشریات که هم اکنون اعتباری نزد کاربران و خوانندگانشان ندارند ، در بسیاری از مقالات و یاداشتهای منتشر شده توسط خود با ارائه اطلاعات غلط سعی در فریب کاربران داشته و سعی نمودند با ارائه اخبار هدفمند کاربران را به خرید محصولات آنتی ویروس ضعیف مانند کسپرسکی و نود32 ترغیب نمایند و از طرفی کاربران را از خرید محصولات شرکتهای معتبر و بین المللی مانند ترندمیکرو ، سیمانتک و وب روت و غیره دور کنند .
جالب اینکه فروشندگان کسپرسکی و نشریات و وب سایتهای وابسته به آنها برای محصولات مک آفی که در ایران تحریم ثبت و آپدیت می باشند به خوبی تبلیغ می کنند .
البته باید گفت این نشریات با سیاستهایی که از طرف فروشندگان کسپرسکی مدیریت می شود ، حتی اگر شده کاربران را به سمت استفاده از نرم افزارهای ضعیف تر از کسپرسکی سوق می دهند تا در سالهای آینده این دسته از کاربران با احتمال بیشتری اقدام به خرید محصولات کسپرسکی نمایند .
در صورتی که کاربرانی که محصولات شرکتهای معتبر و بزرگ بین المللی را خریداری می کنند و با کیفیت و خدمات پشتیبانی بسیار خوب این شرکتها مواجه می شوند ، دیگر برای خرید محصولات ضد ویروس به سراغ محصولات شرکتهای غیر معتبر و ضعیف نمی روند . ( حتی اگر شرکتهای ضعیف در ایران نماینده رسمی داشته باشند .) و آن موقع است که کاربر متوجه می شود داشتن نماینده رسمی در ایران هیچ تعهد اخلاقی برای آن شرکت و یا نمایندگان آن شرکت در ارائه خدمات پس از فروش مناسب ایجاد نمی کند .
جالب اینکه مجموعه لاوان آنتی ویروس مک آفی را در مجموعه فروشگاههای خود عرضه می کند که به طور 100% از طریق ایران قابل ثبت و آپدیت نیست و می توان گفت اگر بعد از نصب نرم افزار توانستید آن را ثبت و آپدیت نمائید ، نرم افزار جعلی و تقلبی می باشد .
بد نیست سورس اصلی فایل آنتی ویروس را از وب سایت شرکت مک آفی McAfee و نه وب سایتهای دیگر دانلود کرده و تلاش کنید آن را به صورت تریال ثبت و آپدیت نمائید ، و اگر پول اضافه دارید می توانید بعد از نصب سورس فایل اصلی ، لایسنسی از لاوان خریداری کرده و ببینید ثبت می شود یا خیر ؟!
باید به این نکته توجه داشت شرکت مک آفی در محصولات آنتی ویروس خود از تکنولوژی های ابری استفاده می نماید و بهتر است کاربران برای استفاده از حداکثر قدرت شناسایی تهدیدات به شبکه ابری این شرکت با نام آرتمیس متصل باشند .
در ادامه باید گفت در حال حاضر بسیاری از کاربران تمایلی به خرید محصولات ضد ویروس کسپرسکی ندارند و الارقم ارائه اطلاعات غلط توسط برخی فروشندگان و نشریات در مورد تحریم محصولات ضد ویروس ، کاربران تمایل بسیاری برای خرید محصولات شرکتهای معتبر و بین المللی مانند ترندمیکرو ، سیمانتک ، وب روت دارند .
شرکتهایی که همه تولیدکنندگان نوت بوک و سخت افزار به آنها اعتماد دارند : سامسونگ ، ام اس آی ، ایسر ، فوجیتسو ، فوجیتسو زیمنس ، ایسوس ، دل ، اچ پی ، گیت وی و دهها کمپانی دیگر محصولات این 3 شرکت را برای تامین امنیت کاربرانشان انتخاب نموده اند .
جالب اینکه حتی محصول کمپانی انگلیسی بولگارد نیز با اینکه شرکت کوچکی می باشد هم از لحاظ کیفیت و هم خدمات پشتیبانی آنلاین و بلادرنگ و پاسخگویی سریع نظر بسیاری از کاربران ایرانی را به خود جلب نموده و مشابه آن را فقط در محصولاتی مانند ترندمیکرو ، سیمانتک و وب روت مشاهده کرده اند و نه کسپرسکی و نود32 و غیره .
( کاربرانی که از محصولات این شرکتها استفاده می کنند این بخش از یاداشت را درک می کنند.)
آیا کاربرانی که برای خرید آنتی ویروس به دنبال کسپرسکی و نود32 و محصولات ضعیف می باشند از خود پرسیده اند که کدام یک از این شرکتها با یک تولیدکننده نوت بوک ، موبایل و یا تبلت قرارداد دارد ؟
آیا محصولات این شرکتها خدمات پشتیبانی مناسب و سریعی دارند ؟
آیا محصولات این شرکتها آپدیت برنامه اتوماتیک دارد ؟
آیا سیستم مدیریت لایسنس درست و حسابی دارند ؟
آیا نصب و استفاده از آنها آسان و راحت است ؟
و اگر فردا دوباره این شرکتها لایسنسهایشان را به اشتباه بسوزانند و یا بلاک نمایند ، مانند چند ماه قبل که کسپرسکی این کار را کرد ) آیا پاسخگو هستند ؟ آیا در صدد جبران آن بر می آیند ؟
این شرکتها در قبال مشتریان و کاربران و نمایندگان تا چه اندازه متعهد می باشند ؟
چرا این شرکتها و نمایندگانشان مدام با ارائه اطلاعات غلط و اشتباه سعی در فریب کاربران دارند ؟
مطمئنآ پاسخ به این سوالات می تواند ما را در انتخاب یک محصول امنیتی و آنتی ویروس ارزشمند یاری کند .
همچنین در خبر دیگری به نقل از شرکت مهران رایانه در باره تعطیلی این شرکت در باره تعداد کارمندان صحبت شده است .
بد نیست با توجه به منابع معتبر از شرکتهای معتبر نام برده شود و نه کسپرسکی و بدتر از کوئیک هیل که هر یکی از آن یکی ضعیف تر است و نمی توان به آمار و اطلاعاتشان استناد کرد .
آنقدر شرکت معتبر وجود دارد که نام بردن از این 2 شرکت نشانه بی دانشی مسئول ارائه اطلاعیه شرکت مهران رایانه می باشد .
ترندمیکرو - سیمانتک - مک آفی - پاندا - وب روت - ای وی جی و سوفوس که 4 شرکت اول به صورت سهامی عام اداره می شوند .
دیسنا - خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات
- ۹۰/۰۴/۰۸