ارائه نسخه 2012 محصولات آنتی ویروس کسپرسکی
چهارشنبه, ۱۸ خرداد ۱۳۹۰، ۰۲:۱۸ ق.ظ
دیسنا - خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات

شرکت کسپرسکی عرضه کننده روسی محصولات ضد ویروس ، نسخه 2012 محصولات ضد ویروس خانگی خود شامل آنتی ویروس 2012 و اینترنت سکیوریتی 2012 را ارائه داد . ( Release : 12.0.0.374 )
کسپرسکی اعلام کرده در نسخه جدید از تکنولوژی های ابری برای ارائه بهتر خدمات استفاده نموده است .
البته باید گفت شرکت کسپرسکی اگر شبکه ابری داشته باشد مجبور است از تکنولوژی و محصول منحصر بفرد CloudSecure شرکت ترندمیکرو جهت تامین امنیت کاربران و شبکه ابری خود استفاده نماید مخصوصآ اینکه خود شرکت کسپرسکی مانند دیگر شرکتهای استفاده کننده از تکنولوژی های ابری راهکاری برای تامین امنیت محیطهای ابری و مجازی ندارد .
تکنولوژی هایی که کسپرسکی سعی در بهره برداری از آنها دارد توسط شرکت ترندمیکرو ارائه و توسط خود شرکت ترندمیکرو و توسط دیگر شرکتها از جمله سیمانتک ، مک آفی و وب روت توسعه داده شده اند .
البته در حال حاضر برخی دیگر از شرکتهای امنیتی ادعای استفاده از تکنولوژی ابری و همچنین Reputation را در برنامه های ضد ویروس خود دارند .

کسپرسکی از اوایل تاسیس با برخی سیاستهای تبلیغاتی توانست بخشی از بازارهای کشورها توسعه نیافته را به خود اختصاص دهد ، ولی از اواخر سال 2009 به بعد رشد این شرکت متوقف و بسیاری از همکاران فنی و تجاری خود را از دست داد .
اولین شرکتهایی که در سال 2009 همکاری با کسپرسکی را متوقف کردند می توان به جی دیتا ، ای اسکن ، اف سکیور و آستارو اشاره نمود که اقدام به حذف موتور ویروس یاب کسپرسکی از محصولاتشان نمودند .
برخی سیاستهای این شرکت و نمایندگانش باعث شد تا بسیاری از دیگر همکاران این شرکت محصولات کسپرسکی را مناسب برای مشتریان تشخیص نداده و همکاری با این شرکت روسی را متوقف و یا کاهش دهند و به همکاری با دیگر شرکتهای امنیتی روی آورند و یا به طور کلی قید کسب و کار بر روی محصولات امنیتی و آنتی ویروس را بزنند.
حتی برخی شیوه های تبلیغاتی و سیاستهای بیزینسی و شکل محصولات کسپرسکی ، باعث بی اعتبار شدن این شرکت روسی و حتی نمایندگانش شد .
مشکل دیگری که کسپرسکی و نمایندگانش با آن روبرو بودند : کیفیت ضعیف نرم افزارهای آنتی ویروس این شرکت ، دارا نبودن برخی قابلیتهای امنیتی و غیر امنیتی : مثلا عدم دارا بودن قابلیت بروزرسانی اتوماتیک نسخه برنامه از طریق بروزرسانی های روزانه ، ضعف در تشخیص تهدیدات وب و حجم بسیار زیاد فایلهای آپدیت و استفاده بسیار زیاد از منابع سیستم ( عدم مدیریت منابع سیستم ) و پیچیده کردن بی دلیل نرم افزار بود که باعث شد تا محصولات این شرکت حتی در کشورهایی که پیش از این کسپرسکی موفق شده بود بازاری برای خود دست و پا کند ، دیگر جایگاهی نداشته باشند.
البته از دلایل دیگری که در سقوط کسپرسکی موثر بودند که می توان به آنها اشاره کرد رشد و نفوذ بیشتر شرکتها و کمپانی های امنیتی معتبر وبین المللی در مناطق جدید و رشد بیشتر دیگر شرکتهای امنیتی کوچک و متوسط اشاره نمود .
این شرکتها با اتخاذ سیاستهای صحیح و درست در زمان بسیار کمی توانستند بخش زیادی از بازار و مارکت کسپرسکی را در اختیار خود بگیرند و حتی برای خود بازار جدیدی به وجود آورند .
7 مورد دیگر نیز باعث شد اعتماد کاربران به شرکت و محصولات کسپرسکی کاهش چشمگیری پیدا کند :
1- بلاک نمودن هزاران لایسنس ( معتبر ) و عدم پاسخگویی و جبران خسارات وارده به مشتریان. ( شرکتهایی که اقدام به تعویض لایسنس نمودند با هزینه خود این کار را انجان دادند.)
2- ضعف در ارائه خدمات پشتیبانی و عدم ارائه پاسخهایی که در رفع مشکل کاربران موثر باشد.
3- تاخیر 3 روزه در شناسایی و برطرف نمودن مشکل آپدیت اشتباهی که بر روی نسخه های Kaspersky Server Enterprise ارائه شده بود .
4- افشای جعلی بودن دفتر روابط عمومی این شرکت در ایران ، ضربه دیگری به کسب و کار کسپرسکی و اعتبار نمایندگانش مخصوصآ آنهایی که از این موسسه حمایت می کردند بود .
5- حمله به دیگر شرکتهای امنیتی معتبر و فعال در ایران و ارائه اطلاعات غلط و اشتباه به کاربران و خریداران .
6- در دسترس قرار گرفتن محصولات شرکتهایی که کیفیت و خدمات بسیار بهتری ارائه می دادند.
7- ارائه اطلاعات غلط به وب سایتها و موسساتی مانند گارتنر ، IDC ( و در ایران به نشریات و وب سایتهای خبری )
البته به موارد فوق می توان درج و حذف متعدد نام نمایندگان ، درج و حذف لینک دانلود نسخه های آنتی ویروس و سرقت سورس کد آنتی ویروسهای کسپرسکی را نیز اضافه نمود .
برای دانلود نسخه های جدید به بخش دانلود وب سایت شرکت دورانتاش به نشانی www.DDN.ir و یا www.NOvirus.ir مراجعه نمائید .
دیسنا - پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات دورانتاش DISNA
اولین پایگاه اطلاع رسانی تخصصی امنیت اطلاعات ایران
www.DISNA.ir
اولین پایگاه اطلاع رسانی تخصصی امنیت اطلاعات ایران
www.DISNA.ir
- ۹۰/۰۳/۱۸