آیا ارائه فاکتور نشان دهنده معتبر بودن محصول می باشد ؟
چهارشنبه, ۱۷ فروردين ۱۳۹۰، ۰۷:۱۶ ب.ظ
این سوال برای بسیاری از کاربران کامپیوتر و موبایل وجود دارد که آیا اخذ فاکتور برای محصولات نرم افزاری نشان دهنده معتبر بودن آن نرم افزار است ؟؟؟
آیا اخذ فاکتور با مهر ( معتبر و یا غیر معتبر ) و نوشتن هر جمله ای برای نمونه " این محصول شامل گارانتی می باشد . " و یا " این محصول دارای ضمانت 2 ساله می باشد . " می تواند نشان دهنده معتبر بودن و اصلی بودن کالا باشد ؟؟؟!!!
به ادامه مطلب مراجعه نمائید .
واقعیت این است که هیچکدام از این موارد نمی تواند نشان دهنده این باشد که آن محصول اصل و معتبر است و گارانتی و پشتیبانی فنی ( آپدیت اصلی ) داشته باشد .
با گشتی در پایتخت ( تهران ) و مراجعه به برخی فروشندگان موبایل و تعمیر کاران موبایل می بینید که آنتی ویروسهای جعلی ( نرم افزارهای جعلی ، آلوده و کرک شده ) را به نام اصلی و معتبر با قیمتهای عجیب به کاربران پیشنهاد می دهند و خوب در شهرستانها نیز وضع به همین شکل است .
یک آنتی ویروس و نرم افزار جعلی ( که آلوده است ) را به قیمت حدود 10 هزار تومان به فروش می رسانند . چیزی که در هیچ کجای دنیا دیده نمی شود و برای آن جریمه های بسیار سنگینی در نظر گرفته می شود .
امروز بدلیل رشد تهدیدات ( ویروسها ، تروجانها ،هرزنامه ها ، اسپمها ، بوت نتها و کرمهای اینترنتی و غیره ) و همچنین علاقه مندی کاربران به کاهش هزینه ها و استفاده بهتر از تجهیزات کامپیوتری خود که روز به روز گسترش می یابند ( کامپیوترهای رومیزی ، نوت بوکها ، نت بوکها ، تبلتها ، موبایلها ، گوشیهای هوشمند و حتی تجهیزات بازی ) و این مورد که کاربران بیش از پیش آشنا می شوند تا از چه راهکارهایی برای حفاظت و کاهش هزینه های خود بهره ببرند ، فروش محصولات آنتی ویروس بدلیل علاقه کاربران بیش از پیش افزایش یافته است .
باید توجه داشت بسیاری از فروشندگان رایانه و مراکز و اشخاصی که در زمینه تعمیرات رایانه و تجهیزات دیجیتالی و موبایل فعالیت دارند از ارائه و حتی اگر فروشنده آنتی ویروس معتبر باشند از ارائه پیشنهاد نرم افزارهای اصلی و معتبر به کاربران خودداری می کنند و عمومآ با نصب نرم افزارهای جعلی ، کرکی و آلوده , بازگشت مجدد شما برای تعمیرات را تا حد زیادی تضمین می کنند .
این فقط بخشی از ماجرا است ، روی دیگر ماجرا سرقت و یا از دست دادن اطلاعات است و گاهی کد شدن اطلاعات .
هنگامی که کاربری و یا شرکتی به دلیل اهمال کاری و عدم استفاده از نرم افزارهای مناسب شرایط مناسبی برای کامپیوتر و موبایل خود به وجود نیاورند ، در صورتی که اطلاعات خود را از دست بدهد باید هزینه های صدها هزار تومانی و در مواقعی میلیونی برای برگشت دادن اطلاعات و داده ها پرداخت نمایند و باید گفت در بیشتر مواقع دیگر اطلاعات قابل برگشت نیست .
کاربران گرامی و تمامی استفاده کنندگان از تجهیرات دیجیتالی ( موبایل ، گوشی های هوشمند ، کامپیوترهای رومیزی ، نوت بوک ، نت بوک ، تبلتها و غیره ) باید دقت لازم و کافی را داشته باشند .
در دیگر اخبار دیسنا می توانید مطالب بسیار مفییدی در مورد نحوه خرید محصولات نرم افزاری اصل و معتبر به دست آورید و آن را در اختیار دوستان خود نیز قرار دهید .
وب سایت دیسنا سعی دارد با ارائه اطلاعات صحیح و مفید ، کاربران را برای زندگی بهتر در محیط دیجیتالی کمک نماید .
خوانندگان گرامی دیسنا در صورتی که پیشنهادی برای ارائه مطالب دارند لطفآ با ما از طریق بخش نظرات و یا آدرس ایمیل در تماس باشند .
دیسنا - پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات دورانتاش DISNA
اولین پایگاه اطلاع رسانی تخصصی امنیت اطلاعات ایران
www.DISNA.ir

اولین پایگاه اطلاع رسانی تخصصی امنیت اطلاعات ایران
www.DISNA.ir

- ۹۰/۰۱/۱۷