دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

بایگانی

دیسنا - خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات

اخیرآ در برخی از وب سایتهای ایرانی و همچنین تبلیغات مختلف مشاهده شده است که افراد اقدام به فروش محصولات آنتی ویروس فارسی می کنند .

این افراد که گاهی در قالب شرکتها نام خود را مطرح می کنند برای جذب کاربران از ترفندهای مختلفی بهره می برند و در این راه از راهی سعی می کنند کاربران را اغفال نمایند .

این وب سایتها و افراد سعی می کنند محصول آنتی ویروس خود را منصوب به یک آنتی ویروس خارجی مثلا نود32 ( ناد32 ) ، آویرا و یا غیره نمایند و اینطور وانمود کنند که نرم افزارهای آنها از موتور ویروس یاب یا تکنولوژی های این شرکتها استفاده می کنند .

این افراد و شرکتها از علاقه برخی کاربران به نرم افزارهایی با محیط فارسی با خبر هستند و از همین روی این دسته از کاربران به راحتی فریب این افراد و شرکتها را می خورند .

همچنین اقدام به بازسازی و ارائه نتایج مقایسه ای تقلبی می نمایند و حتی تصاویر زیبایی نیز درج می کنند .

کاربران باید توجه داشته باشند ، امروزه ویروس ها و بدافزارها و نرم افزارهای جعلی ، کرک شده و یا فعال شده با لایسنسهای سرقتی و آلوده فقط مختص به یک کشور یا منطقه جغرافیای خاصی یا زبان خاصی نیست و خرابکاران و هکرها در هر کجای دنیا به کاربران حمله می کنند و آلوده نمی مایند و خوب سرقت اطلاعات ، خرابی های رایانه و شبکه و موبایل حداقل هزینه است که کاربران بابت این حملات پرداخت می کنند .

در بسیاری از موارد حتی کاربران از روی ناآگاهی با دست خود هزینه ای نیز بابت این نرم افزارهای جعلی ، آلوده و کرک شده پرداخت می کنند و خسارات بیشتری به خود وارد می کنند.

سرقت اطلاعات هویتی و داده های مالی و بانکی از دیگر خطراتی است که کاربران  ناآگاه را تهدید می کند .

البته این مسئله بجزء تنها آنتی ویروس ایرانی متعلق به شرکت مهران رایانه با نام ایمن می باشد که خود داستان مفصل دیگری دارد .

حتمآ مصاحبه های  رییس هیئت مدیره و مدیر نرم افزار شرکت مهندسی مهران رایانه  را مطالعه نموده اید که در آخرین مصاحبه مشخص است که ایشان با نهایت احترام حتی فرق آنتی ویروس ( نرم افزار ) جعلی  را با نرم افزار ( آنتی ویروس ) رایگان  نمی دانند .

در یکی از مصاحبه های ایشان که در مورد آنتی ویروسهای مجانی می باشد ، از کلمه آنتی ویروس رایگان استفاده شده است ولی در بخشی از خبر مصاحبه گفته شده صدها آنتی ویروس رایگان در صورتی که کلا در دنیا حدود 10 آنتی ویروس رایگان وجود دارد و نه صدها و مشخص است که نگارنده یا مصاحبه شونده تفاوت آنتی ویروس ( نرم افزار ) جعلی و رایگان را نمی دانسته و بدتر از آن اینکه تازه دلایل و مدارک فنی نیز در این خبر منتشر شده است .

( البته از نگاه دیگر مطالب این مصاحبه ها مشکوک و ساختگی به نظر می رسد و امیدواریم متعلق به ایشان نباشد و اگر اینگونه است بهتر است ایشان اطلاعیه ای در رد این مصاحبه ها منتشر کنند تا مصاحبه های ایشان برای سوء استفاده از کاربران و تخریب چهره ایشان  و همکاران فعال در بخش امنیت فناوری اطلاعات قرار نگیرد . )


کاربران و مدیران شبکه باید توجه داشته باشند فقط استفاده از یک آنتی ویروس معتبر و مطمئن نمی تواند تضمین کننده سلامت شما در محیط دیجیتالی و حفظ کسب و کار شما باشد و باید در این زمینه بسیار هوشیار باشید تا فریب خرابکار و نفوذگران را نخورید .



واحد پشتیبانی شرکت دورانتاش - با همکاری واحد اطلاع رسانی دورانتاش

www.DDN.ir

دیسنا - پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات دورانتاش  DISNA
اولین پایگاه اطلاع رسانی تخصصی امنیت اطلاعات ایران
www.DISNA.ir

Durantash
  • دیسنا امنیت اطلاعات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی