دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

بایگانی

دیسنا - خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات


http://www.techworld.com/cmsdata/features/3250869/Apple.jpg
امروز کاربران به خوبی با نرم افزارها و آنتی ویروسهای جعلی به خوبی آشنایی داشته و می دانند که باعث بسیاری از خرابی های کامپیوتر و موبایل و یا شبکه و سرقت اطلاعات و عملیاتهای خرابکارانه می باشند .

ولی متاسفانه هنوز بسیاری از کاربران نمی دانند که سیستم عامل مکینتاش نیز مانند سیستم عامل ویندوز و لینوکس ممکن است آلوده به انواع ویروسها ، تروجانها و دیگر بدافزارها شود .

هرچند بر طبق گزارشهای شرکتهای امنیتی می دانیم که تعداد ویروسها و تهدیدات منتشر شده برای سیستم عامل شرکت اپل - مکینتاش در مقایسه با ویروسهای منتشر شده برای سیستم عاملهای ویندوز و لینوکس بسیار ناچیز است . ولی آیا این موضوع باعث می شود که ما کاربران را ترغیب کنیم که از نرم افزار امنیتی بر روی سیستم عامل مکینتاش استفاده نکنند ؟؟؟ و آیا می دانیم این موضوع ممکن است خسارتهای بسیاری به کاربران استفاده کننده از سیستم عاملهای مکینتاش وارد کند ؟

متاسفانه بسیاری از فروشندگان نوت بوکها و تجهیزات شرکت اپل - مکینتاش این موضوع را به کاربران و مشتریان القاء می کنند که سیستم عامل مکینتاش یک سیستم عامل 100% امن است و نیازی به نرم افزار امنیتی ندارد .

این فقط یک طرف ماجرا است .
در طرف ماجرا وقتی کاربری از این دسته فروشندگان سوال می کند که پس چرا شرکتهای امنیتی مانند ترندمیکرو و سیمانتک از سالها پیش و یا شرکتهایی مانند سوفوس ، نود32 - پاندا و کسپرسکی و بیت دفندر در سالهای اخیر برای این سیستم عامل آنتی ویروس ارائه داده اند ، این استدلال را می آورند که این آنتی ویروسها برای این است که ویروسی که بر روی کامپیوتری با سیستم عامل مکنیتاش است به سیستم عامل ویندوز منتقل نشود ، زیرا ویروس ها بر روی سیستم عامل مکنتاش تاثیری ندارند ولی ویندوز را خراب می کنند .!!!!!!!

استدلالی که اگر آقای انیشتین هم 100 سال فکر می کرد به ذهنش نمی رسید . !!!!

متاسفانه برخی کاربران ایرانی سیستم عامل مکینتاش که  علاقه مند به تامین امنیتی رایانه خود هستند ، اقدام به نصب نرم افزارهای جعلی و آنتی ویروسهای جعلی و کرک شده بر روی رایانه خود می کنند و خوب مشخص است که با مشکلات عدیده ای مواجه می شوند .

وقتی این دسته از کاربران برای تعمیرات رایانه خود به فروشندگان و یا بخشهای پشتیبانی شرکتهای فروشنده رایانه های اپل- مکینتاش مراجعه می کنند به آنها گفته می شود که دلیل این امر آنتی ویروس می باشد ، البته نمی گویند دلیل این مشکلات جعلی بودن و غیر اصل بودن نرم افزار و آنتی ویروس است . بلکه گفته می شود که تاکنون آنتی ویروس خوبی برای سیستم عامل مکنیتاش ارائه نشده است .

واقعآ باعث تاسف است .
1- ناآگاهی و دانش کم کاربران ایرانی  و 2 - سوء استفاده برخی فروشندگان و ارائه اطلاعات اشتباه و غلط به کاربران

خوب است کاربران پیش از مراجعه به این دسته از فروشندگان و شرکتها اطلاعات کاملی را در این زمینه کسب نمایند .

این موضوع درباره سیستم عامل لینوکس نیز گفته می شود به این شکل که سیستم عاملهای لینوکسی به ویروس و دیگر تهدیدات آلوده نمی شوند و یا ویروس قادر به خرابکاری و یا سرقت اطلاعات بر روی رایانه های با سیستم عامل لینوکس نیست .

شاید بتوان 1% این گفته ها را ناشی از عدم آگاهی فروشندگان سخت افزار دانست که بعید است ، ولی حتی این گفته ها از برخی مدیران شبکه و کارشناسان کامپیوتر و آی تی نیز شنیده می شود که جای تاسف بسیار دارد که چرا سطح دانش اینگونه افراد در سطح بسیار پایینی است و باعث گمراهی کاربران عادی نیز می شوند .

واحد اطلاع رسانی شرکت دورانتاش - با همکاری واحد پشتیبانی شرکت دورانتاش



دیسنا - پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات دورانتاش  DISNA
اولین پایگاه اطلاع رسانی تخصصی امنیت اطلاعات ایران
www.DISNA.ir

Durantash
  • دیسنا امنیت اطلاعات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی