دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

بایگانی
دیسنا - پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات دورانتاش  DISNA :

روزنامه آمریکایی USA Today در گزارشی اقدام به بررسی محصولات آنتی ویروس نموده است .

امروزه حجم ویروسها ، بدافزارها ، انواع تهدیدات ، هکرها و سرقت اطلاعات رشد چشم گیری داشته است و این مسئله باعث شده است که حجم صنعت نرم افزارهای آنتی ویروس به بیش از 7 میلیارد دلار در سال برسد .

امروز بدون هیچ شکی تمام کاربران و شرکتهای و سازمانها از یکی از نرم افزارهای آنتی ویروس بهره می برند که بخشی از آنها از نسخه های رایگان و برخی برای حفاظت بیشتر از نسخه های تجاری انتی ویروس استفاده می نمایند.

به ادامه مطلب مراجعه نمائید .

در این حوزه معتبر ترین محصولات و قوی ترین آنها که در عین حفاظت ، استفاده کمتری از منابع سیستم نیز دارند می توان به آنتی ویروسهای شرکتهای سایمنتک ، ترندماکرو و مک آفی اشاره نمود .
باید اشاره نمود که آنتی ویروسهای این 3 شرکت در عین قدرتمندی ، به صورت دقیقتری نیز نگاشته شده و در دسترس کاربران قرار می گیرند .

Jay Foley رئیس مرکز غیر انتفاعی سرقت هویت معتقد است ، ما متعجب هستیم ، زیرا بسیاری از سازمانها از نرم افزارهای رایگان استفاده می نمایند در صورتی که در همان زمان محصولاتی وجود دارد که حفاظت و اعتماد بیشتری به کاربران و مدیران شرکتها و سازمانها می دهند .

حفاظتهای بدون هزینه سریع به مشکلاتی دچار می شوند .
در این زمینه موسسه Morgan Stanley از 2500 مشتری آمریکایی نظرسنجی انجام داده است که نشان می دهد 46% از آنها از ضد ویروسهای رایگان استفاده می نمایند که البته طبیعی است که این نوع حفاظت  کم هزینه ترین نوع آن می باشد .

این نشان می دهد مشتریان و کاربران به دنبال کم هزینه ترین نوع حفاظت می باشند که کاربران برای سیستمهای خانگی از آن بهره می برند .

با گذشت زمان میزان تهدیدات دیجیتالی به شدت رو به گسترش است ولی با این حال هنوز حدود 40 تا 60% از کامپیوترهای شخصی از محصولات آنتی ویروس برای حفاظت از خود استفاده نمی نمایند و اینها ساده ترین اهداف برای خرابکاران اینترنتی برای سرقت اطلاعات ، کلاهبرداری ، انتشار بدافزارها و ویروسها و اسپمها می باشند.

به گفته Neil MacDonald  ( پژوهشگر حریم خصوصی و همکار موسسه گارتنر ) ، به نفع مشتریان آنتی ویروسهای رایگان می باشد که هرچه سریعتر به سمت استفاده از حفاظت فعال تر حرکت نموده بخصوص مواردی که به شبکه ای متصل می باشند و یا به ماشین آلات صنعتی کار می کنند .

آیا حفاظت رایگان کافی است ؟

آنتی ویروسهای رایگان زیر سایه غولهای امنیتی فعالیت می نمایند که محصولات آنتی ویروس خود را از حدود 30 دلار تا 100 دلار به فروش می رساندد و  این مرحله ای از شروع مبارزه برای بازاریابی می باشد .
شرکتهایی که محصولات رایگان ارائه می دهند عمومآ درک درستی از رایگان بودند ندارند .
البته شاید این محصولات امنیت اولیه ای برای کاربران به همراه داشته باشد .
Janice Chaffin رئیس بخش کسب و کار مصرف کنندگان شرکت سایمنتک در این زمینه معتقد است ، واقعیت این است که آنتی ویروس رایگان کافی نیست و استفاده از آنتی ویروس رایگان مانند پوشیدن فقط یک ژاکت نازک در هوای بسیار سرد باشد .

USA Today با بررسی 16 نرم افزار آنتی ویروس رایگان مشاهده نمود هیچکدام از آنها به ویژگی هایی مانند فایروال ( دیواره آتش ) ، بررسی سلامت وب سایتها و لینکهای اینترنتی ، بروزرسانی خودکار ، پشتیبانی شرکت عرضه کننده و توزیع کننده و برخی از دیگر ویژگی های حفاظتی را ندارند .
و در با این حال آنتی ویروسهای تجاری هر سال قوی تر از سال قبل به راه خود ادامه می دهند .

شرکتهایی مانند سایمنتک و مک آفی و ترندماکرو و برخی دیگر به دنبال طاحی سیستمی برای پیش بینی تهدیدات می باشند بجای واکنش نشان دادن به آنها .
در این میان شرکتهای ترندماکرو و پاندا رهبران استفاده از تکنولوژی ابر در محصولات آنتی ویروس می باشند که کار پردازش اطلاعات و تهدیدات و جلوگیری از آنها را به سرورهای سرویس دهنده خود منتقل نموده اند .

Keith Weiss تحلیل گر صنعت آنتی ویروس موسسه Morgan Stanley می گوید ، فروشندگان ( تولیدکنندگان ) آنتی ویروس در حال افزایش بهره وری و عمق امنیت و حفاظت می باشند ، چیزی که ما هنگام پرداخت هزینه و پول از آنها انتظار داریم .

بازار یابی درهم برهم :

غول نرم افزاری مایکروسافت یکی از ارائه دهندگان آنتی ویروس رایگان می باشد که آنتی ویروس خود را برای کسب اعتماد مشتریان و برای کاربران خانگی ویندوز ارائه نموده است .

البته بعد از تلاشهای بسیار ، حال مایکروسافت تلاش دارد تا از فروش آن سودی نصیب این شرکت نماید .

مطالعه پیامهای بازاریابی از همه تامین کنندگان ضد ویروس نشان از بی نظمی می دهد :

Avast, Avira, AVG, Immunet, Panda Security and PC Tools  که نسخه های رایگان ارائه می دهند و سایمنتک و ترندماکرو و مک آفی که نسخه های آنتی ویروس خود را بصورت Trial  در اختیار کاربران و شرکتها قرار می دهند .

Home

البته در هر صورت چه نسخه های رایگان و چه نسخه های Trial  و پیش نصب ، شرکتهای کاربران را ترقیب به استفاده از نسخه های غیر رایگان و تجاری می کنند .
در سال جاری با توجه به رشد مخاطرات و ویروسها کاربران و شرکتها بیش از 7.2 میلیارد دلار آمریکا برای خرید محصولات آنتی ویروس هزینه نموده اند ، در حالی که این رقم برای سال 2007 چیزی در حدود 5.8 میلیارد دلار بوده است .
همچنین طبق بررسی گارتنر در بازار آمریکا ، شرکتهای عرضه آنتی ویروس به شدت در حال مبارزه برای کسب بخش هرچند کوچکی از بازار می باشند تا شاید جای پایی برای خود باز کنند .

متن و منبع گزارش USA Today


دیسنا - پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات دورانتاش  DISNA
اولین پایگاه اطلاع رسانی تخصصی امنیت اطلاعات ایران
www.DISNA.ir
  • دیسنا امنیت اطلاعات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی