دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

بایگانی

مکانیزم های مقابله با ویروسها-1

پنجشنبه, ۱ بهمن ۱۳۸۸، ۰۷:۳۰ ب.ظ
سلام.
می خوام یک مطلبی در مورد این رو بگم که وقتی آنتی ویروس یک فایل رو به عنوان فایل آلوده به ویروس پیدا میکنه

چطوری باهاش برخورد میکنه .

نحوه برخورد بستگی به نوع و ماهیت  ویروس و بد افزار و نوع آنتی ویروس و تکنولوژی که اون آنتی ویروس استفاده

میکنه بستگی داره .

ولی در کل یکی از این موارد اتفاق میوفته :

1- disinfected یا repair یا در این مورد فایل اصلی سالم میمونه و فقط ویروس داخل فایل از بین میره . که هر آنتی ویروس از یک تکنولوژی استفاده میکنه و البته این روش بسیار سخت هست و در مورد ویروسهای کمی کاربرد دارد .
مثل اینکه شما برید  دکتر و به شما قرص میده تا بخورید و خوب بشید .

2- delete یا remove  پاک کردن - در این مورد یا خود فایل خودش ویروس هست یا اینکه فایل اینقدر بد جور به ویروس الوده شده که از دست رفته .

- مثل اینکه شما برید دکتر و دیگه شما رو درمان نکنه ی راست بزنه شما رو بکشه چون احتمالا یا خیلی الوده هستید و امیدی به خوب شدنتون نیست و تازه ممکنه دیگران هم آلوده کنید .

3- rename کردن - در این روش نام فایل آلوده به ویروس عوض میشه تا قابلیت خودش رو از دست بره و کاربر بعدش میتونه در مورد اون فایل تصمیمگیری کنه که بیشتر مواقع باید اقدام به پاک کردن اون فایل بصورت دستی کنه . البته اگه به ویروسی بودنش مطمئن هست و در صورت فایل رو نگه دارید که مطمئن باشید اون فایل ویروس نیست .

مثل اینه که برید دکتر و ببینه شما آخرش مردنی هستید ولی با کسی هم نباید رابطه داشته باشید برای همین شما رو تو ی اتاق در بسته بستری میکنه تا به رحمت ایزدی برید .( دست و پاتون هم میبنده )

4- گارانتی کردن quarantine :  تو این روش آنتی ویروس به فایل مشکوک میشه و موقتا اون رو جایی که کسی به اون فایل دسترسی نداشته باشه و اون فایل هم دستش به جایی نرسه نگه میداره تا آسیبی به کامپیوتر و داده ها وارد نکنه .

معمولا آنتی ویروسها بعد از هر بروزرسانی update  دوباره فایلهای گارانتی شده رو میگردن تا بتونند اونها رو بشناسن و تکلیفشون رو مشخص کنن . البته اگه تکلیفشون هم روشن نشه همیشه توی همون قسمت quarantie می مونن . 
 البته اگه شما آنتی ویروس رو از روی سیستم بردارید از شما میپرسه با این فایلها چکار کنه که یا ولشون میکنه و آزاد میشن یا پاک میکنه .
حواستون باشه اگه نپرسید ممکنه فایلها آزاد بشن و باید سریعتر یک آنتی ویروس دیگه بر روی سیستم نصب کنید .
البته ی آنتی ویروس خوب و مطمئن ( اورجینال ) باید روی کامپیوتر یا نوت بوک شما نصب باشه .

مثل این میمونه که دکتر نتونه یا ندونه شما چه مرضی دارید و شما رو تا مشخص شدن مرضیتون بستری کنه و نگذاره با کسی هم رابطه داشته باشید .

امیدوارم تونسته باشم بخوبی مفهوم رو برسونم .

شاد و پیروز
دورانتاش


  • دیسنا امنیت اطلاعات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی