دبیر کمیسیون افتا سازمان نظام صنفی رایانه ای ، پس از 8 ماه خبر دورانتاش درباره کلاهبرداری روسها را تائید کرد .
دبیر کمیسیون افتا سازمان نظام صنفی رایانه ای ، پس از 8 ماه خبر دورانتاش درباره کلاهبرداری روسها را تائید کرد .
به گزارش دیسنا - پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران .
خرداد همین سال ( 1391 ) بود که خبری منتشر کردیم با عنوان " گیج و آشفته " که در آن گفته شده بود که برخی لایسنسهای کسپرسکی به جای 365 روز فقط برای مدت 200 روز فعال می شوند .
در آن زمان برخی با انتقاد از پایگاه خبری دیسنا و شرکت دورانتاش که این خبر را در اختیار ما قرار داده بودند درخواست داشتند تا مدارکی دال بر کلاهبرداری روسها ارائه دهند .
البته برخی توضیحات به خوانندگان داده شد ولی متاسفانه مانند قضیه بلاک شدن اشتباهی لایسنسها ، به دلیل اینکه سرورهای لایسنس در دست کسپرسکی هستند ، مدرکی که باعث اثبات این موضوع برای همه خوانندگان باشد وجود نداشت .
از طرفی نه ما و نه کاربران ایرانی انتظار
نداشتیم که این شرکت کوچک روسی رفتاری مانند شرکتهای معتبر و یا غولهای
امنیتی داشته باشد و اگر اشتباهی می کند آن را اعلام کرده و در صدد برطرف
کردن آن برآید .
البته در قضیه آپدیتهای اشتباه و مسدود شدن اشتباهی لایسنسها و کلاهبرداری کسپرسکی از مشتریان و نمایندگانش ، قطع ارتباط دهها نماینده و کارمند این شرکت خود شاهدی بود بر مشکلات بسیاری که این شرکت روسی برای مشتریان و نمایندگانش ایجاد کرده است .
ولی چند روز پیش خبری در افتانا ( شریک تجاری و تبلیغاتی کسپرسکی ) منتشر شد که خبر حدود 8 ماه پیش دیسنا را تائید می کرد .
** بر روی عکس کلیک کنید .
فعال شدن لایسنسهای 1 ساله فقط برای 6 ماه ( حدود 200 روز ) . یعنی سرقت 6 ماه از لایسنس توسط شرکت روسی ، برگ زرین دیگری در فعالیتهای فریبکاران و کلاهبرداری این شرکت روسی از کاربران بوده است .
ولی سوال این است ، آیا این فقط یک اشتباه غیر عمدی بوده ؟
و یا این شرکت روسی از روی عمد اقدام به فروش لایسنس 200 روزه بجای لایسنس 365 روزه نموده ؟
شیوه جدید کسپرسکی برای بی اعتبار کردن فروشندگان آنتی ویروس در بازار
در هر صورت این کلاهبرداری یک افتضاح برای شرکت روسی است که ادعای برند بودن و بین المللی بودن را دارد .
کلاهبرداری از نمایندگان ، فروشندگان و کاربران فقط به جهت پیشبرد اهداف ، نشان دهنده بی اعتباری و نهایت کثیف بودن یک شرکت و مدیریت آن است .
البته این اولین بار نیست که این شرکت و یا دیگر شرکتهای روسی از کاربران کلاهبرداری می کنند .
بجزء سابقه طولانی که شرکت روسی کسپرسکی در کلاهبرداری دارد ، چند وقت پیش نیز یک شرکت در انگلستان به دلیل کلاهبرداری مجبور به پرداخت 50 هزار یورو جریمه شد .
شرکت روسی به دلیل کلاهبرداری 50 هزار یورو جریمه شد .
ولی چرا در این زمان شریک تجاری و تبلیغاتی کسپرسکی دست به افشای کلاهبرداری زده است ؟
با مطالعه دقیق خبر به سادگی می توان متوجه شد که کاهش شدید فروش آنتی ویروسهای کسپرسکی باعث ایجاد نوعی سردرگمی در شرکت روسی کسپرسکی و فشار به نمایندگانش شده ، تا آنجا که جهت هدایت مشتریان به یک نماینده خاص خود به کلاهبرداری این شرکت روسی از مشتریان ایرانیش اعتراف می کنند .
بد نیست بدانید این وب سایت تنها وب سایتی است که اقدام به ارائه آنتی ویروس فارسی کسپرسکی نمود .
( شرکت کسپرسکی حاضر به ارائه نسخه فارسی آنتی ویروسهایش بر روی سرورهای خود نشده است .)
توجه :
همه این نامها یکی ( و یک شخص ) هستند :
افتانا = دیده بان آی تی = دفتر روابط عمومی کسپرسکی = دبیر کمیسیون افتا سازمان نظام صنفی رایانه ای = شریک تجاری و تبلیغاتی شرکت روسی کسپرسکی .
البته ایشان در چند وب سایت و نشریه هم به عنوان نویسنده مشغول به فعالیت هستند .
در زمان بلاک شدن اشتباهی لایسنسهای خانگی آنتی ویروس کسپرسکی نیز ، دیده بان آی تی سعی نمود با انتشار خبری در ایتنا که خود از شرکای تجاری و تبلیغاتی کسپرسکی است ، مسئولیت مسدود شدن لایسنسها را بر دوش خود مشتریان بخت برگشته کسپرسکی بگذارد .
ولی در آن زمان هم با مطالعه دقیق خبر ، به سادگی میشد متوجه شد که دیده بان آی تی تائید کرده است که سرورهای لایسنس کسپرسکی دچار مشکل شده اند و مسدود شدن لایسنسها اشتباهی از سمت این شرکت روسی بوده .
در آن زمان نیز این شرکت روسی با عدم تعویض لایسنسها و یا عودت هزینه لایسنسهای سوخته از مشتریان ( ایرانیش ) کلاهبرداری کرد .
سابقه فعالیتهای این شرکت روسی در ارائه نرم افزارهای بی کیفیت ، عدم پذیرش مسئولیت آسیبهایی که به مشتریانش وارد کرده و انتشار اخبار کذب ، باعث شد تا این شرکت روسی بسیاری از مشتریان و نمایندگان خود را از دست داده و حتی برخی مدیران منطقه ای این شرکت نیز دیگر در محلهای کار خود حاضر نشوند .
همزمان با دهها شرکت و نماینده کسپرسکی که در دیگر کشورها با روسها قطع ارتباط نمودند ، در ایران نیز شرکت دورانتاش تنها نماینده کسپرسکی بود که حاضر به همکاری با کسپرسکی در کلاهبرداری از کاربران ایرانی نشد و با این شرکت روسی قطع ارتباط کرد .
البته دورانتاش جهت احترام به مشتریانش نه تنها خدمات فنی و پشتیبانی مشتریان آسیب دیده را قطع نکرد ، بلکه لایسنسهای به اشتباه مسدود شده توسط شرکت روسی را " بر خلاف نظر کسپرسکی و دیگر نمایندگان " با منابع مالی داخلی شرکت به رایگان تعویض نمود .
ولی این شرکت روسی مشکل دیگری نیز با شرکت دورانتاش داشت و آن عرضه معتبر محصولات شرکتهای امنیتی بین المللی و بسیار معتبر در ایران بود .
شرکتهایی که برای شرکت کوچک روسی عرضه کننده ضد ویروس مانند کابوس هستند و کسپرسکی و شرکتهای مشابه آن به طور کامل در برابر این غولهای امنیتی دست و پایشان بسته است .
بد نیست بدانید در زمانی که شرکت دورانتاش نماینده توزیع کننده پاکستانی کسپرسکی ( تریلیوم ) در پاکستان ، افغانستان و ایران بود ، دفتر خاورمیانه کسپرسکی ( در امارات ) طی ایمیلی تهدید آمیز درخواست کرده بود فعالیت دیسنا و بخش خبری شرکت دورانتاش به طور کامل متوقف شده و خبرهای آنها حذف شوند و از آن طرف شرکای تجاری و تبلیغاتی این شرکت روسی در خبرهای مختلف به کاربران اعلام می کردند که لایسنسهای پاکستان کسپرسکی جعلی هستند و به طرق مختلف به شرکت دورانتاش و شرکای تجاری و تبلیغاتیش حمله می کردند .
از نکات جالب در خبر " تجربه خوش آنلاین " تا حد امکان سعی شده از خیالپردازی و توهم استفاده شود .
مثلا گفته شده : انتخاب اولم کسپرسکی بوده و هست ؟!!!
البته نویسنده این خبر به این موضوع اشاره نکرده وقتی کاربر و مصرف کننده آنتی ویروس می توان بسیار ساده و آسان محصولات معتبر شرکتهای امنیتی بین المللی را مخصوصآ با همان قیمتها و یا اندکی اختلاف تهیه کند ، چرا باید دوباره محصول شرکتی را خریداری کند که بارها از نمایندگان و مشتریانش کلاهبرداری کرده و همواره با انتشار اخبار کذب و ایجاد توهم و تخیل سعی در فروش محصولاتش داشته ؟؟
پاسخ به ادعاهای خانم مدیر عامل
شرایط برای این شرکت روسی حتی در ایران آنقدر سخت شده که این شرکت را مجبور کرد تا به دنبال راهکارهایی هر چند از پیش شکست خورده و ناموفق باشد تا مصرف کننده ایرانی مثلا فقط مجبور به خرید محصولات بی کیفیت این شرکت روسی و یا محصولات مشابه شود .
یکی از این سناریو ها " تشکیل کارگروه ساماندهی آنتی ویروسهای خارجی " نام داشت .
امروز طیف مصرف کنندگان کسپرسکی آنقدر کم هستند که دیگر این شرکت روسی قادر به اعمال فشار به نمایندگانش نیست .
شرکت دورانتاش اولین نماینده کسپرسکی در ایران بود که عرضه دیگر محصولات امنیتی را در کنار محصولات کسپرسکی آغاز کرد و امروز دیگر شرکتها به لطف فعالیتهای شرکت دورانتاش قادر هستند در کنار محصولات این شرکت روسی ، محصولات دیگر شرکتها را ارائه دهند .
بعد از شرکت دورانتاش ، برای مدتی هر نماینده ای محصولی بجزء کسپرسکی عرضه می کرد نامش از وب سایت این شرکت حذف می شد ، ولی بعد از گذشت چند ماه وخامت اوضاع فروش آنتی ویروسهای این شرکت روسی بسیار بدتر شد و در نهایت مجددآ مجبور شد تا با نمایندگانش راه بیاید و نام آنها را در وب سایتش درج کند .

واحد آموزش و اطلاع رسانی شرکت دورانتاش
- ۹۱/۱۰/۲۲