دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

بایگانی

شناسایی یک سرقت کننده پسورد پر کاربرد توسط Trend Micro


دیسنا - وب سایت خبری و آموزشی شرکتها و محصولات آنتی ویروس

    http://antivirus.durantash.com/images/trendmicro-durantash-1.jpg

کمپانی امنیتی ترندمیکرو ( عرضه کننده ژاپنی محصولات آنتی ویروس ) ویروس کیلاگری ( Keylogger ) را شناسایی کرده که به طور وسیع توسط خلافکاران و سارقان اینترنتی در حال استفاده است .

Ryan Flores کارشناس ارشد شرکت امنیتی ترندمیکرو ، درباره این کیلاگر گفت که این ابزار برای ایجاد ایمیلهای تقلبی و جعلی در مقیاس زیادی استفاده شده .

بررسی های محققان شرکت امنیتی ترندمیکرو نشان میدهد با قیمتی حدود 40 دلار میتوان به این بدافزار دسترسی پیدا کرد .

این در حالی است که خلافکاران و سارقان سایبری با استفاده از این ابزار میتوانند پولهای کلانی سرقت کنند و به اطلاعات ارزشمندی دست یابند .

براساس اطلاعاتی که دفتر جرائم سایبری پلیس هنگ کنگ منتشر کرده ، فقط در نیمه اول سال 2014 ، کیلاگر های وحشی نزدیک به 75 میلیون دلار برای سارقان سایبری سود آوری داشته اند و این نشان میدهد این ویروسها میتوانند مانند بات نتها بسیاری از کاربران و موسسات را تحت تاثیر قرار دهند .


گزارش کامل شرکت امنیتی ترندمیکرو را میتوانید در این لینک مطالعه نمائید .


نکاتی درباره ویروسهای کیلاگر و استفاده از کیبورد مجازی در برخی ضد ویروسها :

همانطور که گفتیم ویروسهای کیلاگر وظیفه سرقت اطلاعات حسابهای کاربری را دارند .

ولی حتمآ برای برخی کاربران این سوال پیش آمده که چرا غولهای امنیتی مانند ترندمیکرو ، سیمنتک و ... از ویژگی کیبورد مجازی در ضد ویروسهای خود استفاده نمیکنند ولی برخی شرکتها مانند کسپرسکی ( کاسپرسکی ) در ضد ویروسهایشان از کیبورد مجازی استفاده میکنند ؟!

متاسفانه چندین تروجان و کیلاگر پیشرفته در فضای اینترنت مشاهده شده اند که میتوانند اطلاعات را حتی از کیبوردهای مجازی سرقت کنند .
از طرفی درصد بسیار کمی از کاربران برای ورود اطلاعات از کیبورد مجازی استفاده میکنند و دلیل آن سختی کار با کیبورد های مجازی است .
به همین دلیل شرکتهای معتبر امنیتی از تکنولوژی های پیشرفته تری به جای کیبورد مجازی استفاده میکنند که حتی در صورت آلوده بودن سیستم به کیلاگر ، سارقان اینترنتی قادر به سرقت اطلاعات حسابهای کاربری نباشند .
نمونه این تکنولوژی ها را قبلآ با نام Guarded ID توضیح داده ایم .

شرکتهایی که از ویژگی کیبورد مجازی استفاده میکنند بیشتر به جنبه های تبلیغاتی و فروش محصولات خود فکر میکنند و امنیت کاربران یا برای آنها اهمیتی ندارد و یا چندان مهم نیست و فروش محصول فقط برای آنها مهم است .

مسئله دیگر استفاده از برنامه های مدیریت پسوردها مانند DirectPass می باشد که همراه با ضد ویروس وظیفه نگهداری و حفاظت از حسابهای کاربری و پسوردها را بر عهده دارند .

مشابه این مسئله در وجود ویژگی سندباکس ( Sandbox ) در ضد ویروسها مخصوصآ ضد ویروسهای خانگی است .

بجزء این مسئله که برخی بدافزارها و ویروسها از سندباکسهای ضد ویروسهای خانگی به هسته اصلی سیستم نفوذ میکنند ، باید گفت مگر کاربر کارشناس خبره امنیتی است که تشخیص دهد یک برنامه یا فایل ویروس یا بدافزار است و یا مشکوک است که آن را در سندباکس اجرا کند ؟!!

شرکتهایی که از سندباکس به عنوان یک ویژگی در ضد ویروسهای خانگی خود استفاده و بر روی آن تبلیغ میکنند به طور مشخص فقط برای تبلیغات این کار را انجام داده اند و امنیت کاربرانشان اهمیتی برایشان ندارد .


اخبار مرتبط :

آنتی ویروسهای Trend Micro مجددآ در صدر تست AV-C قرار گرفتند .

دیسنا : پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران


  • دیسنا امنیت اطلاعات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی