دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

بایگانی

شایعه پراکنی باج افزاری

شنبه, ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۹ ق.ظ


دیسنا - وب سایت خبری و آموزشی شرکتها و محصولات آنتی ویروس



به گزارش دیسنا ، اخیرآ شایعه ای در فضای مجازی و حتی برخی محافل حوزه فناوری پخش شده که آنتی ویروسها قادر به شناسایی باج افزارها نیستند .

از طرفی اینگونه شایعه شده که برند ، مدل ، کیفیت و اصالت آنتی ویروس ، هیچ نقش و تاثیری در شناسایی و مقابله با باج افزارها ندارند .

ولی آیا این شایعه درست است ؟ 

ما در این یادداشت به 2 نکته اشاره خواهیم کرد .

اول چه اشخاص و شرکتهایی در ساخت و گسترش این شایعه دست دارند و دوم چرا این شایعه ساخته و منتشر شده است .

قبل از هر چیزی باید گفت که برند و مدل و اعتبار نرم افزارها و سرویسهای امنیتی و نرم افزارهای آنتی ویروس مورد استفاده مصرف کننده ها ، تاثیر زیادی در شناسایی و مقابله با باج افزارها دارند . 

هر چند مانند دیگر تهدیدات سایبری ، آموزش و آگاهی کاربران نقش مهمی در مقابله با باج افزارها
 دارند ( با کلیک نکردن بر روی فایلهای مشکوک و یا عدم مراجعه به وب  سایتهای نامعتبر ) ، ولی برند ، مدل ، کیفیت و معتبر بودن نرم افزار آنتی ویروس مورد استفاده بر روی دستگاه های موبایل و کامپیوترهای کاربران خانگی و شرکتی و سازمانی ، تاثیر قابل توجهی در مقابله با باج افزارها دارد .

چه اشخاص یا شرکتهایی در ساخت و انتشار شایعه دست دارند ؟

3 گروه در ساخت و انتشار این شایعه نقش دارند . 

الف ) اشخاص و شرکتهای توزیع کننده و عرضه کننده نرم افزارهای ضد ویروس جعلی و تقلبی و نامعتبر .

ب ) اشخاص و شرکتهایی که آنتی ویروس های معتبر عرضه میکنند ، ولی محصولات عرضه شده توسط آنها به لحاظ کیفیت و اعتبار و پشتیبانی ، قدرت کافی شناسایی تهدیدات سایبری مخصوصآ تهدیدات پیچیده و باج افزارها را ندارند .

ج ) متخصصین حوزه های فناوری و شبکه و امنیت که فریب شایعه و اطلاعات نادرستی که دریافت کرده اند را خورده و خود این شایعه را ناخواسته پخش میکنند . 

ولی دلایل 3 گروه فوق برای ساخت و انتشار این شایعه باج افزاری چیست ؟

گروه سوم عمدتآ ناآگاهانه اقدام به بازنشر این شایعه میکنند .

ولی 2 گروه اول کاملآ آگاهانه و با هدف فریب کاربران و مصرف کنندگان محصولات امنیتی و نرم افزارهای آنتی ویروس ، دست به پخش این شایعه میزنند .

این 2 گروه به شدت نگران از دست دادن مشتریان خود هستند و به هر شکل ممکن سعی دارند تا مانع از انتخاب محصولات شرکتهای معتبر و پیشرو امنیتی توسط مصرف کنندگان شوند .

در طول چند ماه اخیر طیف وسیعی از خریداران آنتی ویروس از 2 گروه فوق به ویروسها و مخصوصآ باج افزارهای مختلف آلوده شده اند و این شرکتها با گفتن این شایعات سعی دارند مانع خرید آنتی ویروس توسط مشتریانشان از شرکتهای معتبر و پیشرو امنیتی و مهاجرت آنها شوند .

در صورت درخواست راهنمایی و مشاوره درباره آنتی ویروسهای خانگی و تحت شبکه معتبر و با کیفیت ، میتوانید با شرکت دورانتاش به نشانی www.ddn.irr و یا از طریقکانال تلگرامی  @durantash با کارشناسان امنیتی در ارتباط باشید .

شرکت دورانتاش از پیشروترین و معتبرترین شرکتهای توزیع کننده نرم افزارهای آنتی ویروس در ایران است که فعالیت خود را از سال 1385 آغاز کرده .

جالب است بدانید برخی از محصولات و سرویسهای امنیتی برای اولین بار در منطقه خاورمیانه توسط شرکت دورانتاش معرفی و ارائه شده اند .



دیسنا : پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران



  • دیسنا امنیت اطلاعات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی