دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

بایگانی

 دیسنا - خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات




به گزارش  دیسنا ( پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران ) ، به نقل از SYS-CON Media طی بررسی که بر اساس فعالیتهای تبلیغاتی و رسانه ای انجام داده است ، آقای دارل عیسی از مدیران وزارت دفاع آمریکا قویترین مرد امنیت سال لقب گرفت. درباره عیسی دارل

در رده دوم آقای ویلیام ج . لین نیز از وزارت دفاع آمریکا قرار دارد .

درباره آقای ویلیام ج . لین

همچنین آقای سالم مدیرعامل شرکت سایمنتک بزرگترین عرضه کننده محصولات ضد ویروس در جایگاه 32 و خانم اوا چن در رده 94 و آقای گراهام کلولی از مدیران شرکت سوفوس در رده 7 قرار گرفتند .

البته این یک گزارش معمولی می باشد و اگر نامی از مدیران شرکتهای تولیدکننده آنتی ویروس باشد نشان دهنده اعتبار شرکتهای آنها نیست و بیشتر نشان دهنده فعالیت خبری مدیران اجرایی در جهت اهداف تبلیغاتی و یا مصاحبه با رسانه ها می باشد .

مدیران کمپانی بزرگ و معتبر بین المللی نیازی ندارند برای هر موضوع کوچکی آن را رسانه ای کرده و خود اقدام به مصاحبه با رسانه ها کنند .

در روزهای اخیر شرکت کسپرسکی ، برخی فروشندگان کسپرسکی ( کاسپرسکی ) و وب سایتها و نشریات شریک آنها ، سعی نمودند تا با دستکاری این خبر آقای یوجین کسپرسکی را قویترین مدیر امنیت جهان معرفی کنند ، در صورتی که مدیر شرکت کسپرسکی جایگاهی بهتر از ششم نتوانست کسب نماید .

همچنین جدا از بحث اینکه مدیران چه شرکتی در این لیست قرار دارند باید گفت این لیست و جایگاه کسب شده در آنها نشان دهنده جایگاه اصلی افراد و شرکتها نیست و این موضوع به سادگی قابل مشاهده است که مدیران کمپانی های بسیار بزرگ و معتبری مانند ترندمیکرو ، سایمنتک ، مک آفی و سوفوس و یا حتی وب روت ( Webroot ) نسبت به این خبر واکنشی نشان نداده و فقط شرکت کسپرسکی مانند همیشه سعی نموده از آن بهره برداری خبری و تبلیغاتی نماید .

ولی بر فرض نیز یوجین کسپرسکی مدیر اول امنیت دنیا در این لیست و یا وب سایتهای دیگر شود ، آیا این شرکت معتبر می شود ؟ آیا امنیت را برای کاربران به ارمغان می آورد ؟ آیا باعث می شود کسپرسکی برنامه های بدون مشکل در اختیار کاربران قرار دهد ؟ آیا باعث می شود کسپرسکی در قبال کاربران متعهد باشد ؟

مسلمآ خیر .

کسپرسکی همان روزی که 3 روز به طول انجامید تا مشکل آپدیت اشتباه خود را بر طرف کند و حتی یک نیم خط نیز درباره آن در وب سایت خود اطلاع رسانی نکرد ، نشان داد یک شرکت معتبر و متعهد نیست .

شرکت کسپرسکی از همان آغاز فعالیت سعی نموده تا با شیوه های تبلیغاتی خاص ، خود را یک شرکت امنیتی پیشرو معرفی نماید .

 برای نمونه در نسخه های اولیه آنتی ویروس عرضه شده توسط این شرکت وقتی یک ویروس شناسایی می شد صدای جیغ بسیار بلندی به گوشی می رسید که کلیه افراد خانواده ، دوستان ، همکاران ، همسایه ها و حتی ساکنان روی دیگر کرات و منظومه های نیز متوجه شوند که آنتی ویروس کسپرسکی یک ویروس شناسایی کرده است . که واقعآ کار بسیار خارق العاده ای می باشد .

در سال 2010 نیز این شرکت برنامه سفر به قطب را اجرا نمود تا نظر پنگوینها و خرسهای قطبی را برای استفاده از کسپرسکی جلب نماید و در آخرین برنامه نیز آقای یوجین کسپرسکی  فرزند خود را ربود و توانست برای مدتی در صدر اخبار رسانه ها قرار بگیرد .

در اینجا بد نیست یادی از فیلم 
Good Luck Chuck با بازی Jessica Alba بکنیم .

و یک مورد بسیار جالب دیگر :


در روزهای اخیر موضوع جدیدی با عنوان شناسایی ویروسی با نام Duqu (
دیوکیو ) که به عنوان فرزند استاکس نت شناخته شده است در صدر اخبار قرار گرفته است .

شرکت کسپرسکی ( Kaspersky ) با دستکاری خبر سعی نموده طوری جلوه دهد که این ویروس نه توسط شرکت سمانتک ( Symantec ) ، بلکه توسط این شرکت شناسایی شده است .

این شرکت همچنین جهت استفاده تبلیغاتی از این خبر ، و جهت ترغیب کاربران ایرانی به خرید محصولات این شرکت روسی ، خبری با این عنوان منتشر نموده که هدف این ویروس ایران و سودان بوده است .

جالب اینکه این شرکت برای بدبین کردن کاربران ، شرکتها و سازمانهای ایرانی به آمریکا و محصولات آمریکایی ، منشآ حملات این ویروس را آمریکا اعلام کرده است و جالبتر اینکه در ادامه خبر منتشر شده توسط این شرکت گفته شده هدف این ویروس مشخص نیست . ( خبر متناقض )

نباید فراموش کنیم یکی دیگر از دلایل بی اعتباری شرکت کسپرسکی و عدم اعتماد کاربران به این شرکت روسی ، ارائه اطلاعات اشتباه ، دستکاری شده و کذب به شرکای فنی ، تجاری ، نمایندگان ، کاربران و حتی موسساتی مانند گارتنر و IDC بوده است .

منبع خبر


اخبار مرتبط  :

آیا واقعآ کسپرسکی 300 میلیون کاربر دارد ؟؟؟؟

شواهد بیشتری نشان می دهد دزدیده شدن فرزند کسپرسکی جهت تبلیغات و جلب توجه بوده است .

آیا فرزند رئیس بزرگ‌ترین شرکت امنیت فناوری روسیه ربوده شده است ؟؟




دیسنا

خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات ایران

www.DISNA.ir

کاسپراسکای
  • دیسنا امنیت اطلاعات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی