ویروسها به بهشت می روند ؟
يكشنبه, ۸ آبان ۱۳۹۰، ۰۱:۰۷ ب.ظ
دیسنا - خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات


به گزارش دیسنا ( پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران ) ، در آخرین شماره هفته نامه عصر ارتباط در بخش نشریه بازار ، این نشریه اقدام به بررسی محصولات ضد ویروس و انتشار آن با عنوان " بهترین آنتی ویروس را انتخاب کنید ، ویروسها به بهشت نمی روند . " نموده است .
شرکت دورانتاش معتبرترین توزیع کننده محصولات ضد ویروس در ایران به بهانه این گزارش و جهت روشن شدن افکار عمومی درباره برخی ابهامات ، اطلاعیه ای منتشر نموده است .
- شرکت دورانتاش ، هفته نامه عصر ارتباط را به دلایل بسیاری که در خبرهای قبلی دیسنا آمده و البته بخشی از موارد آن را نیز در زیر خواهید خواند یک هفته نامه و منبع معتبر ( مخصوصآ خبری و آموزشی ) نمی داند .
باید گفت در خبرهای قبلی دیسنا و همچنین بخش خبری وب سایت شرکت دورانتاش بارها به موارد بسیاری که این نشریه اقدام به انتشار اخبار و گزارشات کذب و تلاش جهت فریب کاربران نموده اشاره نموده است .
- گذشته از موارد فوق ، نشریه عصر ارتباط یک مرکز و یا موسسه معتبر و بیطرف تست و از طرفی با امکانات مناسب و استاندارد نیست که بخواهد از محصولات امنیتی و ضد ویروس تست بگیرد .
- اطلاعات ارائه شده به کاربران درمورد نسخه های 64 بیتی نرم افزارهای ضد ویروس به طور کامل اشتباه است و بسیاری از محصولاتی که گفته شده نسخه 64 بیتی ندارند دارای نسخه 64 بیتی هستند و کاربران بد نیست به وب سایت شرکتهای تولیدکننده محصولات ضد ویروس نگاهی بیندازند .
- دورانتاش به عنوان تنها گارانتی کننده معتبر محصولات سایمنتک ( نورتون ) در ایران به طور خاص تست آنتی ویروس این شرکت را توسط هفته نامه عصر ارتباط ، معتبر و این نشریه را دارای صلاحیت نمی داند .
- همه کاربران به خوبی می دانند که متاسفانه ضد ویروسهای شرکت ( McAfee ) مک آفی قابلیت ثبت و بروزرسانی ( آپدیت ) از ایران را نداشته و مشخص نیست این نشریه چگونه محصول این شرکت را مورد تست و بررسی قرار داده است ؟!
- آیا این نشریه از نسخه های جعلی آنتی ویروسها تست گرفته است ؟
- ویروسها و تهدیداتی که این نشریه مدعی شده از آنها برای تست آنتی ویروسها استفاده شده است اولا از کدام منبع تهیه شده و دومآ از کجا مشخص است که چه تعداد از آنها ویروس و تهدید بوده است ؟؟
- گزارش بازار ایران در دست هفته نامه عصر ارتباط و یا شرکای این هفته نامه نیست که این نشریه بخواهد درباره آن اظهار نظر کرده و بگوید کدام پرفروش است و کدام نیست و مشخص است اطلاعشان بیشتر از دیگر شرکایشان مانند اسپیرو نیست .
نقدی بر خبر " نبرد نگهبانان دنیای دیجیتال "
- و یک نکته در مورد اینکه گفته شده محصولات کسپرسکی و نود32 پر فروش ترینهای بازار ایران هستند .
در نظر بگیرید ماشین پراید نیز پر فروش ترین ماشین در ایران است . آیا کیفیت دارد ؟ آیا مسافرش را به سلامت به مقصد می رساند؟ آیا مسافر در این ماشین امنیت دارد ؟ آیا خریداران ماشین به خاطر پر فروش بودن پراید اقدام به تهیه آن می کند ؟ امیدوارم منظور ما را متوجه شده باشید .
- نشریه عصر ارتباط جهت این تست درخواست همکاری کارشناسان شرکت دورانتاش با آن نشریه برای انجام تستها را نمود . ( البته به صورت تماس تلفنی ) که با پاسخ منفی شرکت دورانتاش مواجه شد .
این نشریه آن زمانی که با ارائه اخبار و گزارشات کذب سعی در فریب کاربران می نمود که متاسفانه مشخص است به همان روند گذشته در حال ادامه دادن است و از طرفی در همکاری با برخی فروشندگان محصولات ضد ویروس مخصوصآ کسپرسکی جلساتی تشکیل داد تا بر ضد شرکت دورانتاش توطئه چینی نماید باید فکر این روزها را می کرد و نه حالا .
در آن زمان 2 مشکل اساسی برای برخی فروشندگان محصولات ضد ویروس و مخصوصآ کسپرسکی وجود داشت :
1- دورانتاش نماینده و مسئول تبلیغات شرکت پاکستانی تریلیوم ( Trillium Information Security systems ) توزیع کننده منطقه غرب آسیا ( ایران ، افغانستان و پاکستان ) کسپرسکی شده بود و پیشنهاد همکاری شرکت کامگارد که پیش از آن تنها توزیع کننده کسپرسکی در خاورمیانه بود را نپذیرفته .
( جالب است بدانید در همان زمان وب سایت ایتنا ، دفتر جعلی روابط عمومی کسپرسکی ( دیده بان آی تی ) با همکاری شرکتهای الحسانی ، کامگارد ، تجارت امن و غیره ، با انتشار گزارشی لایسنسهای پاکستان را غیر معتبر و جعلی معرفی نمودند . ) لینک عکس خبر
شاید در آن زمان این شرکتها فکر نمی کردند در آینده ای نه چندان دور مجبور هستند بسته هایی را به فروش برسانند که نام این 3 کشور بر روی آنها درج شده است . ( .... سر بالا )
2- محصولاتی به سبد فروش شرکت دورانتاش اضافه شده بود که هم کیفیت بسیار بهتری نسبت به کسپرسکی داشتند و مهمتر از آن این شرکتها بسیار معتبرتر و متعهدتر از کسپرسکی بودند و این خطر بسیار بزرگتری برای فروشندگان کسپرسکی بود که با از دست دادن بازار بکر ایران مواجه بودند .
( همکاری با فروشندگان نسخه های جعلی آنتی ویروسها با نام شرکتهای بزرگ بین المللی مانند سمانتک و مک آفی جهت خراب کردن نام آنها و یا شرکتهایی که محصولات ضعیفی دارند از جمله سیاستهایی بود که توسط کسپرسکی و شرکایش در ایران هدایت می شود . )
شرکت دورانتاش علاقه مند نیست کاربرانی خریدار محصولات عرضه شده با گارانتی این شرکت باشند که ارزش محصول خوب و مهمتر از آن خدمات گارانتی پاسخگو این شرکت را بعنوان معتبرترین گارانتی آنتی ویروس ایران درک نمی کنند .
شرکت دورانتاش
واحد آموزش و اطلاع رسانی
www.Durantash.Com
www.DDN.ir
اخبار مرتبط :
عصر ارتباط در دیسنا
دیسنا
خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات ایران
- ۹۰/۰۸/۰۸