دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

بایگانی

 دیسنا - خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات


خبرگزاری فارس: روس‌ها کلمات عبور بلک بری را هک کردند

به گزارش  دیسنا ( پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران ) به نقل از واحد پشتیبانی شرکت امنیتی دورانتاش .

برخی از کاربران هنگام انتخاب آنتی ویروس به یک مورد بسیار جالب توجه می کنند .


من آنتی ویروسی می خواهم که فایلهای کرک ( Crack ) را بعنوان ویروس شناسایی نکند و یا به قول معروف به فایلهای کرک ( Crack ) گیر ندهد .

کرک و یا به قولی کی جن Keyggen ها بدافزارهایی هستند که هکرها و نفوذگران اینترنتی برای آلوده کردن کامپیوتر و موبایل کاربران ، سرقت اطلاعات و باز نمودند راه برای نفوذ و نصب نرم افزارهای مخرب بر روی آنها ارائه می دهند .

بسیاری از نرم افزارهای کرک برای نصب روت کیتها ( Rootkit ) بر روی کامپیوتر و موبایل قربانی به کار می روند.

امروز دنیای دیجیتالی ما توسط طیف بسیار وسیعی از تهدیدات که بخشی از آنها همین بدافزارها ، نرم افزارهای جعلی و مخرب هستند تهدید می شوند .
. امروز پیوند بسیار محکمی بین این تهدیدات وجود دارد .

برای نمونه کافیست کامپیوتر شما به روت کیت آلوده شود . راه برای آلوده شدن به آنتی ویروس جعلی ، نرم افزار های مخرب ، نفوذ تروجانها و کرمهای اینترنت هم باز می شود و حتی به شکلی فعالیت آنتی ویروس را تحت تاثیر قرار می دهند که در برخی موارد در ظاهر کاربر فکر می کند آنتی ویروس به درستی کار می کند ولی در پشت پرده آنتی ویروس توسط این بدافزارها فریب خورده است .

اگر به گزارشات چند ماهه اخیر شرکتهای امنیتی و حتی شرکتهایی مانند گوگل نیز دقت کرده باشید ، به خوبی می توان ملاحظه کرد که خطر نرم افزارهای مخرب ، جعلی و همینطور بدافزارها نسبت به سالهای گذشته بسیار بیشتر و از طرفی هم روشهای آنها پیچیده تر شده است .

از طرف دیگر شرکتهای امنیتی و حتی کارشناسان امنیتی مستقل بر این نکته تاکید نموده اند که هوشیاری و آگاهی کاربر در کنار رعایت مسائل امنیتی مانند استفاده از نرم افزار آنتی ویروس معتبر و انجام بروزرسانی نرم افزارها ، جزء کلیدی ترین موارد تامین امنیت می باشد که باید مورد توجه جدی کاربران قرار گیرد .

پس اینکه کاربری انتظار داشته باشد نرم افزار آنتی ویروس به این فایلها گیر ندهد ، انتظار بسیار اشتباهیست و توجیهاتی مانند اینکه ما در ایرانیم و باید کرک استفاده کنیم و اینجور مسائل نشان دهنده بی اطلاعی و ناآگاهی فردیست که مثلا دارد ما را راهنمائی می کند و یا تعمیرکاریست که می داند با این روش رایانه یا موبایل شما به زودی نیاز به تعمیر پیدا کرده و باید مجددآ هزینه ای برای تعمیر پرداخت نمائید و اصولا به این روشها کلاهبرداری گفته می شود .

و در پایان ذکر این نکته خالی از لطف نیست که منظور این یاداشت این نیست که هر آنتی ویروسی بسیاری از فایلهای کرک و جعلی را شناسایی کرد پس آنتی ویروس خیلی خوبیست . نه چنین نیست .

در انتخاب یک آنتی ویروس موارد بسیاری را باید در نظر گرفت و هدف ما از نگارش این یاداشت فقط یادآوری این موضوع است که طرز فکر برخی کاربران درباره شناسایی فایلهای کرک توسط آنتی ویروسها اشتباه است .

اخبار مرتبط :

در انتخاب یک آنتی ویروس چه مواردی در نظر گرفته می شود ؟ ( آموزشی )




دیسنا

خبرگزاری امنیت اطلاعات ایران

www.DISNA.ir
  • دیسنا امنیت اطلاعات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی