دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

بایگانی

مزایای آنتی ویروس سنگین !!

جمعه, ۲۲ مهر ۱۳۹۰، ۰۱:۲۲ ق.ظ

 دیسنا - خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات


به گزارش  دیسنا ( پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران ) ، اخیرآ برخی از شرکتهای فروشنده آنتی ویروس که یکی از محصولات عرضه شده توسط آنها کسپرسکی نیز می باشد شیوه جدیدی برای فروش کسپرسکی پیدا کرده اند .

این شرکتها در حال حاضر یکی از محصولات NOD32 , eScan و یا Bitdefender را به فروش می رسانند.

این فروشندگان در پاسخ به کاربران به این موضوع اشاره می کنند که آنتی ویروس کسپرسکی به این علت بیش از اندازه از منابع سیستم استفاده می کند و یا به قول معروف سنگین است ، زیرا حفاظت بسیار کاملی را برای سیستم به ارمغان می آورد !!!

استدلالی که بسیار خنده دار بوده و فروشنده باید خریدار را احمق فرض کرده باشد که همچنین پاسخی به کاربر بدهد  .

مشخص است این پاسخها صحیح نبوده و فقط برای فریب کاربر و فروش محصول به کار می روند .

کاربران حرفه ای و نیمه حرفه ای به خوبی می دانند که محصولات کسپرسکی حفاظت مناسبی نداشته و قدرت شناسایی آنها مخصوصآ بر روی تهدیدات و ویروسهای پیچیده و همینطور شناسایی آنتی ویروسها و نرم افزارهای جعلی ( Fake AV ) بسیار ضعیف است .

ولی دلیل استفاده بسیار زیاد محصولات کسپرسکی از منابع سیستم و به قول معرف سنگین بودن آنها چیست ؟

با یک بررسی اولیه می توان متوجه شد که برنامه نویسی محصولات کسپرسکی با اشکالات بسیاری مواجه است و این شرکت نتوانسته محصولاتی عرضه نماید که هم قدرت شناسایی مناسبی داشته باشند و هم اینکه بتوانند از منابع سیستم به طور مناسب استفاده نمایند .

مورد فوق به خوبی نشان می دهد این شرکت دانش کافی در زمینه برنامه نویسی نرم افزارهای امنیتی و آنتی ویروس ندارد و با تست و انجام فعالیتهای صحیح و خطا به پیش می رود و کاربران باید هزینه های گزاف اشتباهات این شرکت را بپردازند .

اشکال دیگر برنامه های ضد ویروس کسپرسکی عدم دارا بودن قابلیت بروزرسانی برنامه آنتی ویروس یا به قولی Program Update است  که این مورد مشکلات کاربران را چندین برابر افزایش داده و روال پاسخ دهی و ارائه خدمات پشتیبانی حتی به همین تعداد اندک کاربر را با مشکلات جدی روبرو ساخته است .

هر چند در خبرهای قبلی نیز به بحث ارائه اطلاعات اشتباه توسط کسپرسکی اشاره نمودیم ولی بد نیست به موردی که در نمایشگاه رسانه های دیجیتال به آن برخورد کردیم اشاره کنیم .

اگر به خاطر داشته باشید خبری منتشر نمودیم که کسپرسکی فایلهای پرزنت جدیدی در اختیار نمایندگانش قرار داده است که این شرکت را دومین فروشنده بزرگ آنتی ویروسهای خانگی در آمریکا معرفی کرده است .

این توهم نمایندگان این شرکت را نیز دچار خود کرده و به کاربران اعلام می کنند که کسپرسکی دومین فروشنده بزرگ محصولات ضد ویروس خانگی در دنیا می باشد . ( ببخشید ولی دروغ گفتن کنتور ندارد . )

البته این نمایندگان در پاسخ به سوال کاربران که اولین فروشنده بزرگ چه شرکتی است ، می گویند شرکت سایمنتک ( نورتون ) و البته این نکته را به کاربران یادآوری می کنند که محصولات نورتون به دلیل تحریم در ایران قابل استفاده نیست .

وقتی اطلاعات ارائه شده به کاربران تا این حد اشتباه باشد و این شرکتها تا این حد کاربران را احمق و نادان فرض می کنند به نظر شما چه پاسخی می توان به آنها داد ؟

البته از جهاتی بد نیست زیرا اگر کاربری اینقدر ساده لوح و  زود باور باشد ، بهتر همان است که از محصولات کسپرسکی استفاده کند .

به هر حال هر کاربری لیاقت استفاده از یک نرم افزار خوب و باکیفیت و اینکه بهترین خدمات پشتیبانی را دریافت کند ندارد .

چون در ابتدا باید این گروه از کاربران را با شرکتها و غولهای امنیتی مانند ترندمیکرو ، سایمنتک ، مک آفی و وب روت آشنا نمود .

سپس باید آنها را با نرم افزارهایی که در ایران قابلیت ثبت و بروزرسانی دارند آشنا نمود و در نهایت با نحوه انتخاب یک آنتی ویروس آشنا شوند .

هرچند پاسخ به این سوالات ساده و روشن است ولی ما آنها را در اینجا می گوییم :


بخش اعظم بازار آنتی ویروس دنیا و مخصوصآ اروپا و آمریکا در دست 3 شرکت سایمنتک ، ترندمیکرو و مک آفی می باشد و این نه حرف ماست و نه شما .

این صحبت بر طبق گزارشهای معتبرترین موسسات مانند Gartner , IDC و همچنین نوع مشارکت شرکتها با یکدیگر می باشد .

با یک نگاه کلی درباره قراردادهای همکاری بین شرکتها و همچنین تنوع محصولات و سرویسهای ارائه شده به سادگی می توان این مورد را حدس زد .

اعتبار ، تعهد ، کیفیت ، طیف محصولات و ویژگی های محصولات این 3 شرکت اصولا با دیگر شرکتها قابل مقایسه نیست و به همین دلیل است که دهها میلیون کاربر خانگی، شرکتی و سازمانی فقط محصولات این شرکتها را برای حفاظت از خود انتخاب می کنند .

دیگر شرکتها مانند آوست ، کسپرسکی ، نود32 ، پاندا ، بیت دفندر ، آویرا و دیگران ، بخش بسیار کوچک و ناچیزی از بازار آنتی ویروس دنیا و عمومآ در کشورهای توسعه نیافته را توانسته اند کسب کنند و آن هم با تخفیفهای بسیار بسیار زیاد به نمایندگان و کاربران نهایی .

البته کسپرسکی در این میان از شیوه های تبلیغاتی جدیدی نیز استفاده نمود .

محصولات این شرکت در عین اینکه قبلا کیفیتی متوسطی داشته اند با تبلیغات همکاران و یا شیوه هایی مانند وقتی ویروسی را شناسایی میکرد صدای ناهنجاری را از سیستم پخش می کرد ، باعث شد تا در ذهن کاربران ایرانی باقی بماند .

حمله به شرکتهای رقیب با شیوه های نوین ، ارائه اطلاعات اشتباه به کاربران و همکاران و  عدم حضور قدرتمند شرکتهای بین المللی و معتبر در ایران و یا کشورهایی که کسپرسکی توانست تا حدی فروش خوبی داشته باشد از جمله مواردی بود که توانست به فروش کسپرسکی کمک بسیاری کند . شیوه هایی که دیگر مانند گذشته پاسخ نمی دهد و این شرکت را مجبور کرد تا شیوه های دیگری را در پیش بگیرد .

از لحاظ تحریم نیز باید گفت ، در حال حاضر و متاسفانه فقط محصولات 3 شرکت McAfee , AVG و PC-Tools در ایران قابل استفاده ( ثبت Register و بروزرسانی Update ) نیستند و محصولات دیگر شرکتها ( رسمی یا غیر رسمی ) قابلیت ثبت و بروزرسانی را در ایران داشته که این مورد با دانلود سورس اصلی فایل و نصب آن به صورت نسخه های Trial قابل مشاهده است .

همچنین باید به نکته دیگری اشاره نمود و اینکه بسیاری از شرکتها دارای نماینده رسمی در ایران هستند ولی به طور کلی نام هیچ نماینده ای را در وب سایت خود درج نکرده اند که می توان به شرکت انگلیسی بولگارد و یا وب روت اشاره نمود .

البته ممکن است دانلود سورس فایل از طریق آی پی های ایرانی ممکن نباشد ولی آن شرکت با آگاهی کامل ثبت و بروزرسانی را بر روی کاربران ایرانی بازگذاشته است مانند سایمنتک ( نورتون ).

و توصیه آخر به خریداران آنتی ویروس  :

کاربران باید بیاموزند که خود اقدام به کسب اطلاعات از منابع موثق نموده و سپس برای خرید به سراغ فروشندگان ( معتبر ) بروند و نباید از فروشنده انتظار داشته باشند که محصول خود را محصولی ضعیف معرفی کند و یا اطلاعات درستی در اختیار کاربران قرار دهند .

ضرب المثلی هم داریم که می گوید : ماست فروش هیچگاه نمی گوید ماست من ترش است و در بسیاری موارد تازه می گوید ماست ترش خوب است برای همین ما ماست ترش می فروشیم .

اخبار مرتبط :


نمایندگی رسمی در ایران

در انتخاب یک آنتی ویروس چه مواردی در نظر گرفته می شود ؟ ( آموزشی )



دیسنا

خبرگزاری امنیت اطلاعات ایران

www.DISNA.ir
  • دیسنا امنیت اطلاعات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی