دفتر روابط عمومی پاندا هم آمد !!
چهارشنبه, ۲۳ شهریور ۱۳۹۰، ۰۲:۲۲ ب.ظ
دیسنا - خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات
به گزارش دیسنا ( پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران )، اخیرآ خبری به نقل از دفتر روابط عمومی شرکت پاندا در ایران با عنوان " آیا مرجع استانداردی برای تست برنامههای ضدویروس وجود دارد؟ " منتشر شده است که بسیار جالب توجه است .
1- شرکت اسپانیایی پاندا دفتر روابط عمومی و یا نماینده رسمی در ایران ندارد . ( پس می توان نتیجه گرفت که دفتر روابط عمومی در کار نیست . )
2- بعد از افتضاحی که برخی فروشندگان کسپرسکی بابت تاسیس دفتر جعلی روابط عمومی کسپرسکی و استفاده از نام دفتر روابط عمومی به بار آوردند ، استفاده از این کلمه چندان خوشایند نیست و استفاده از آن توصیه نمی شود .
2- بهتر بود این شرکت با نام خود اقدام به انتشار اطلاعیه می نمود .
3- حمایت از گروه هایی مانند ماهر نه زیر ساخت های ما را تقویت می کند و نه نتیجه مثبتی برای آن شرکت فروشنده دارد .
4- تستهای گروه ماهر حتی برای عادی ترین کاربران نیز دارای اهمیت نمی باشد .
5- نحوه انتشار تستها به خوبی نشان می دهد ، مانند تکالیف دانشجویی دستکاری شده است و نه چیزی بیشتر .
6- ماهر زیر نظر شرکت فناوری اطلاعات ایران می باشد که توسط فردی مدیریت می شود که به خوبی از متن مصاحبه های ایشان می توان به میزان اطلاعات و دانش ایشان درباره آی تی و امنیت اطلاعات پی برد !!! ( ای کاش سواد و دانش هم مانند فقر خط داشت تا می فهمیدیم چه کسانی بالای خط هستند و چه کسانی پایین آن . )
7- باید گفت امیدی به اینکه بزرگترین و معتبرترین شرکتهای امنیتی دنیا از مرکز ماهر و یا امثال این مراکز در ایران حمایت کنند وجود ندارد و اولین دلیل آن این است که بر طبق قوانین بین المللی ، کشور ایران تحریم شده است و خوشبینی در اینباره توسط صادر کننده اطلاعیه بسیار عجیب است .
8- وقتی شرکت پاندا در ایران نماینده رسمی ندارد که با توجه به بسیاری دلایل چندان مهم نیست ، مشخص نیست چرا تا این اندازه بر رسمی بودن فروشنده یا نماینده تاکید شده است .
اولین موردی که می توان نتیجه گرفت ، نشان دهنده ضعف جدی آن دفتر و یا فروشنده است که مجبور است برای خود اعتبار بخرد . ( بهتر است از داشته های خود استفاده کنیم و نه چیزهایی که فکر می کنیم داریم ولی می دانیم که نداریم و در نهایت خود را زیر سوال ببریم . )
9- باید گفت اینکه شرکتی در کشوری و یا منطقه ای نماینده رسمی داشته باشد ، نشان دهنده بالا بودن کیفیت محصولات و یا کیفیت خدمات پشتیبانی ارائه شده توسط آن شرکت و یا نمایندگانش نیست و این موضوع بارها ثابت شده است . ( مخصوصآ درباره محصولات امنیتی ، آنتی ویروس و سرویسهای امنیتی ) : این خدمات محصولات سخت افزاری نیستند .
حتی اینکه نماینده رسمی وجود داشته باشد نشان دهنده این نیست که نمایندگان این شرکت لایسنس و محصول معتبر و اصلی به کاربران ارائه دهند و یا آن را مجدد فروش نکنند .!!
( کسپرسکی ، بیت دفندر ، آویرا ، کوئیک هیل و وی بی ای 32 تنها چند مثال بسیار ساده هستند .)
10 - ما خوشحالیم که محصولات شرکتهایی مانند ترندمیکرو ، مک آفی و سایمنتک ( سمانتک) نتایج ضعیفی در مثلا تستهای گروه ماهر کسب می کنند . زیرا همین موضوع بسیاری از مسائل را به خوبی روشن می کند .
11- و در انتها این موضوع باید بررسی شود که آیا گروههایی مانند ماهر آیا آنقدر اعتبار و موجودیت دارند که اصلا درباره آنها و فعالیتهایشان اطلاعیه و یا جوابیه صادر کرد ؟!
برای این دفتر مثلا روابط عمومی و یا شرکت عرضه کننده محصولات امنیتی آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم هنگام انتشار اطلاعیه دقت بیشتری داشته باشند تا بازیچه 4 فرد و شرکت دیگر قرار نگیرند و در انتها باید گفت برای سرگرم کردن و شاد کردن دل کاربران و همکاران شیوه های بهتری نیز وجود دارد .
دیسنا - خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات
- ۹۰/۰۶/۲۳