دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

دیسنا : خبرنامه تخصصی آنتی ویروس ها

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

ارائه آخرین اخبار و اطلاعات درباره شرکتها و محصولات آنتی ویروس

بایگانی

۶۱ مطلب در خرداد ۱۳۸۹ ثبت شده است

Cloud security upstart Immunet aims for antiviruses

خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش :

معرفی یک ابزار جدید برای ویروس یابی و تقویت حفاظت کاربران در دنیا وب با نام Immunet  که بر اساس تکنولوژی ابر Cloud Computing می باشد یکی دیگر از اخبار امنیت فناوری اطلاعات بوده است .

این ضد ویروس جدید بر اساس تکنولوژی می باشد که در حال بلوغ می باشد .


بوسیله این ابزار جدید کاربران می توان اقدام به پاکسازی سیستم کامپیوتری خود نمود در حالی که آنتی ویروس دیگری بر روی سیستم و کامپیوتر خود دارند .



نسخه 2 این نرم افزار برای دانلود کاربران بر روی وب سایت Download.com قرار گرفته است .

تکنولوژی کلود کامپیوتینگ و امنیت ابر یکی از تکنولوژی های نو ظهوری می باشد که بسیاری از شرکتهای امنیتی و کامپیوتری در حال حرکت به سوی آن هستند .
در مورد شرکتهای امنیتی شرکتهای پیشرو در این زمینه می توان به شرکتهای ترندماکرو - سایمنتک - مک آفی و وب روت و جدیدآ شرکت پاندا را نام برد که در حال توسعه و ارائه خدمات بر اساس این تکنولوژی می باشند .

متن و منبع خبر

لینک دانلود ضد ویروس ابری

خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات


  • دیسنا امنیت اطلاعات
خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش : به گزارش CNET :

متخصصان امنیتی شرکتهای Electonic Frontier Foundation و TOR Project نسخه بتا یک افزونه فایرفاکس را ارائه نمودند تا دسترسی کاربران را به سرویسهای فیس بوک و توییتر امن سازد .

متن و منبع خبر

خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات

 

  • دیسنا امنیت اطلاعات
خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش به نقل از وب سایت CNET  :

شرکت ترند ماکرو ( پی سی سیلین ) دومین عرضه کننده بزرگ نرم افزارهای امنیتی و ضد ویروس ، شرکت انگلیسی ذخیره سازی Humyo را خریداری نمود .


متن و منبع خبر

خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش  دیسنا

www.DISNA.ir




  • دیسنا امنیت اطلاعات
خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش:

شرکت اپل بدون سرو صدا به بروزرسانی نرم افزار Snow Leopard سیستم عامل MAC OS خود یک صد بردافزار اضافه نمود .

این ضد بدافزار و ضد ویروس بیشتر به این دلیل اضافه شد که یک تروجان که توسط متخصصان شرکت امنیتی سوفوس شناسایی شده بود به سرعت بر روی گوشی های iPHONE و کامپیوترهای مکینتاش  شرکت اپل در حال توسعه و گسترش بود .

نام این ویروس ( تروجان ) XProtect.plist  گذاشته شده است .

این ویروس کنترل کامپیوتر کاربر را بدست گرفته و اقدام به سرقت اطلاعات و ارسال هرزنامه می نمود .

طی گزارشی که به همین منظور منتشر شده است  ، گفته شده متاسفانه کاربران سیستمهای مکینتاش کمتر به مسائل امنیتی توجه نشان می دهند و این خطری جدی برای آنها محسوب می شود .

خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات




  • دیسنا امنیت اطلاعات

خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش :

شرکت دورانتاش به مناسبت مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی بر روی محصولات خود تخفیف ویژه در نظر گرفته است .

یکی از محصولاتی که در این طرح می باشد ، محصول ضد ویروس ترندماکرو اینترنت سکیوریتی پرو 2010 می باشد .

Trend Micro Internet Security Pro 2010

این محصول یکی از پر فروش ترین محصولات ضد ویروس در دنیا می باشد که قابلیتهای بسیاری دارد .

1- دارا بودن تمام قابلیتهای اینترنت سکیوریتی  ( مبارزه با انواع ویروسها و تهدیدات کامپیوتری و هکرها هرزنامه - اسپم و غیره )

2- موبایل سکیوریتی رایگان ( آنتی ویروس موبایل رایگان )

3- 2 گیگا بایت فضای وب رایگان جهت ذخیره اطلاعات و داده های شخصی و مهم

4- بهینه ساز ویندوز و سیستم System Tune

5- قابلیت قفل نمودن فایلها از راه دور در صورت سرقت کامپیوتر یا نوت بوک یا نت بوک

6- کنترل پیشرفته کی بورد و ضد Keylagger ( بدون استفاده از کی بورد مجازی توسط کاربر )

7- سیستم حفاظت از اطلاعات شخصی و identity theft و حفاظت از کارتهای بانکی .

8- قابلیت کنترل پیشرفته والدین بر فرزندان . Parental Control

9- قابلیت حفاظت پیشرفته لایسنس و دارای پنل اختصاصی

این محصول شهرت خاصی در
اسکن با سرعت بالا و استفاده کم از منابع سیستم و همچنین سرعت بالا هنگام بوت کامپیوتر دارد .

شرکت ترندماکرو یکی از با سابقه ترین شرکتهای عرضه کننده نرم افزارهای امنیتی و ضد ویروس در دنیا می باشد که در سال 1988 در آمریکا تاسیس شده است و دفتر مرکزی این شرکت در حال حاضر در شهر توکیو - ژاپن می باشد .

محصولات شرکت ترندماکرو را در بعضی از کشورها با نام پی سی سیلین PC-Cillin  می شناسند .

شرکت ترندماکرو با فروش 1/5 میلیارد دلاری دومین عرضه کننده محصولات ضد ویروس در دنیا می باشد.

این شرکت قراردادهای همکاری با شرکتهای ASUS - HP - DELL- AVEPOINT - WIPRO - SUN MICROSYSTEM - IBM - CISCO دارد .

شرکت سیسکو CISCO بیش از 6 سال می باشد که در فایروالهای خود از موتور ویروس یاب شرکت ترندماکرو استفاده می نماید .

همچنین شرکت ایسوس ASUS یکی از 5 شرکت بزرگ سازنده سخت افزار و نوت بوک در دنیا از آنتی ویروسهای شرکت ترندماکرو بر روی تجهیزات خود استفاده می نماید .

شرکت ترندماکرو با اعتقاد به اینکه بسیاری از نتایج تستهای اعلام شده توسط وب سایتها و موسسات ، غیر معتبر و غیر استاندارد می باشد ، آنها را تحریم نموده است .

شرکت ماکروسافت قبل از ارائه آنتی ویروس توسط خود ، از آنتی ویروس شرکت ترندماکرو برای حفاظت از کاربران سرویس ایمیل خود HOTMAIL بهره می برده است .

محصولات این شرکت در حفاظت از کاربران خود از تکنولوژی های پیشرفته ای استفاده می نمایند و به همین دلیل یکی از بزرگترین فروشندگان آنتی ویروس در منطقه مهم آمریکای شمالی و اروپا می باشد .
اکنون به مناسبت مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی ، شرکت دورانتاش به عنوان پیشنهاد بر روی یکی از بهترین محصولات ضد ویروس ارائه شده تخفیف ویژه در نظر گرفته است .

خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات

 

  • دیسنا امنیت اطلاعات
خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش:

مایکروسافت، eBay و سیتی زنز، بانک سرویس هشدار کلاهبرداری آنلاین جدیدی را راه‌اندازی کرده‌اند که به آن‌ها امکان می‌دهد به‌منظور مبارزه موثر با کلاهبرداری آنلاین، اطلاعات درباره اشتراک‌های هک شده را با یکدیگر مبادله کنند.

شرکت‌هایی که درباره فعالیت‌های کلاهبرداری آنلاین تحقیق می‌کنند، اغلب اشتراک‌های مشتریان شرکت‌های دیگر را که هک شده‌اند، می‌یابند اما تاکنون راه ساده‌ای برای گزارش این یافته‌ها وجود نداشت.

سرویس هشدار کلاهبرداری آنلاین که به‌تازگی راه‌اندازی شده به بازرسان امکان می‌دهد اطلاعات اشتراک‌های به سرقت رفته مانند کلمات عبور یا شماره‌های کارت اعتباری را به فروشنده آنلاین موردنظر گزارش کنند.

بنابر ارزیابی گروه کاری آنتی فیشینگ PHISHING، اشتراک‌های آنلاین یک میلیون آمریکایی در سال 2009 هدف حملات فیشینگ قرار گرفت.

شرکت‌هایی که خواهان پیوستن به این برنامه هستند، باید تقاضا کرده و مورد تایید قرار بگیرند اما اعضای فعلی مایلند این برنامه برای تمامی شرکت‌های معتبری که فعالیت آنلاین می‌کنند، آزاد باشد.

خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش



  • دیسنا امنیت اطلاعات
خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش:

شرکت سایمنتک SYMANTEC  بزرگترین ارائه دهنده نرم افزارهای ضد ویروس در دنیا بعد از ارائه نسخه های جدید آنتی ویروس 2010 خود ، نسخه ضد ویروسهای نورتون 360 نسخه 4 خود را بروز نمود .

برای دانلود محصولات ضد ویروس شرکت سایمنتک ( نورتون ) به
بخش دانلود وب سایت شرکت دورانتاش  ( برترین عرضه کننده نرم افزارهای امنیتی و ضد ویروس در ایران ) مراجعه نمائید .

قابل ذکر است شرکت سایمنتک با فروش 7 میلیارد دلاری پیش از شرکت ترندماکرو بزرگترین عرضه کننده نرم افزارهای ضد ویروس در دنیا می باشد که با بزرگترین شرکتهای معتبر آی تی قراردادهای همکاری دارد .

شرکتهای ذیل از جمله همکاران و شرکای شرکت سایمنتک می باشند : SONY - LENOVO - BENQ - GIGABYTE- MSI - LG - IBM - CISCO - INTEL - YAHOO - GATEWAY - FUJITSU - ASUS-DELL

محصولات آنتی ویروس خانگی 2010 شرکت سایمنتک ( نورتون ) بدلیل کیفیت عالی و قیمت مناسب تحسین بسیاری از کارشناسان و کاربران را برانگیخته است .

نصب در 30 ثانیه با 1 کلیک - بروزرسانی اولیه آسان با 1 کلیک - استفاده کم از منابع سیستم ( سبک ) - سرعت اسکن بالا از جمله مشخصات محصولات نسخه های ضد ویروس خانگی 2010 شرکت سایمنتک می باشد که باعث افزایش استقبال بسیار بالایی از محصولات این شرکت در دنیا شده است .

شرکت دورانتاش عرضه کننده محصولات شرکت سایمنتک ( نورتون ) در ایران می باشد .

قابل ذکر است شرکت دورانتاش بخشی از شرکت تریلیوم اینفومیشن سکیوریتی سیستم می باشد که توزیع کننده محصولات کسپرسکی در منطقه ایران و غرب آسیا می باشد .

این شرکت توزیع بسیاری از محصولات ضد ویروس معتبر دنیا را در ایران انجام می دهد .


WWW.DURNATASH.COM
WWW.NOVIRUS.IR

خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش


  • دیسنا امنیت اطلاعات
خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش:




روزنامه دنیای اقتصاد در شماره 15 اردیبهشت ماه 1389 اقدام به انتشار گزارشی در مورد بازار نرم افزارهای ضد ویروس ایران نموده است .

ما در این مقاله اقدام به نقد و بررسی این  گزارش نموده ایم  .

متاسفانه این گزارش پر از اشتباهات فاحش می باشد و اطلاعات غلط در اختیار خوانندگان خود قرار داده است که این کار از یک روزنامه بسیار بعید می باشد که بدون مطالعه و تحقیق دست به همچین اقدامی بزند .

حال باید دید چرا و به چه دلیلی این گزارش حاوی اینهمه اطلاعات غلط می باشد؟!!!!

همدستی چند شرکت ؟ ترس از شرکتها یا محصولات جدید ؟ !! یا شاید عوامل دیگر ؟!!!!

بخش اول گزارش اطلاعات خوبی در مورد نرم افزارهای ضد ویروس - لزوم استفاده از آنها و تفاوت نرم افزارهای اصلی و اورجینال با غیر اصلی و تقلبی ( کرک شده یا قفل شکسته ) را بیان نموده که برای کاربران مفید می باشد. البته تعداد ظهور روزانه ویروسها و بد افزارهای جدید بین 25 هزار تا 75 هزار عدد می باشد .

حال به بررسی این گزارش می پردازیم .

متاسفانه در گفته های نقل شده از مدیر عامل محترم شرکت دژ آذر جناب آقای مصلائی موارد جالبی وجود دارد مبنی بر اینکه هر کدام از آنتی ویروسهایی که در ایران نماینده مستقیم ندارند باید از آی پی IP های غیر ایرانی ثبت و بروزرسانی شوند که این گفته کاملا اشتباه می باشد .

البته مشخص است که دلیل این گفته کمک به شرکتهایی باشد که نماینده رسمی در ایران هستند . حال باید دید چه محصولاتی وارد بازار شده است که ایشان را مجبور به زدن این حرف نموده .

باید گفت که اصلا رابطه ای بین ثبت و بروزرسانی از آی پی IP های ایران با اینکه یک شرکت در ایران نماینده رسمی داشته یا نداشته باشد وجود ندارد .

عمده شرکتهای بزرگ آی تی و ضد ویروس بخصوص شرکتهای بزرگ و معتبر در این زمینه ایران را فقط تحریم فروش نموده اند .

آزمایشگاه شرکت دورانتاش که با این خبرگزاری همکاری دارد تمام محصولات شرکتهای زیر را تست نموده است که آیا مشکلی در زمینه ثبت و بروزرسانی با آی پی های ایران دارند یا خیر و محصولات شرکتهای ذیل هیچگونه مشکلی در این زمینه نداشته اند :

البته مذاکرات شرکت دورانتاش ( برترین عرضه کننده نرم افزارهای امنیتی و ضد ویروس ) با شرکتهای عرضه کننده آنتی ویروسها نیز در این زمینه بسیار موثر بوده است تا اطمینان خاطر بیشتری برای کاربران ایرانی باشد .

کسپرسکی - بیت دفندر - ترندماکرو - وب روت - سایمنتک - پاندا - آیکاروس - تراسپروت - کوئیک هیل - آویرا - جی دیتا - AVG - آوست - اف - سکیور - نود32 - زون آلارم - کومودو - ام سی سافت .

ولی در این میان فقط و فقط 2 شرکت هستند که ثبت و بروزرسانی محصولاتشان بر روی آی پی IP های ایران مشکل دارند . - مک آفی - پی سی تولز PC-Tools ( شرکت استرالیایی متعلق به سایمنتک )

این یعنی اگر حتی لایسنس معتبر و اصلی این 2 نرم افزار و ضد ویروس را داشته باشید ، قادر به ثبت و بروزرسانی این ضد ویروسها از ایران نخواهید بود . 

باید توجه داشته باشید بروزرسانی آفلاین نیز شما را قادر نمی سازد تا بتوانید از این نرم افزارها استفاده نمائید . چون شرکتهای آنتی ویروس تحت هیچ شرایطی تمام دیتا بیش کامل ویروسها و ماژولهای برنامه شان را در این بروزرسانی ها ارائه نمی دهند .

دیگر شرکتهای آنتی ویروس حتی اگر در ایران نماینده نداشته باشند براحتی هم قابل ثبت هستند و هم قابلیت آپدیت مستقیم دارند و مشکلی در این زمینه ندارند .

در این گزارش از پاندا به عنوان شرکتی که نماینده رسمی در ایران دارد نام برده شده است ، ولی گشت و گذار ما در وب سایت شرکت اسپانیایی پاندا برای یافتن نام نماینده ایران بی نتیجه بوده است . پس پاندا نیز نماینده رسمی ندارد .

شاید مسئولین شرکت
ایمن رایانه پندار از افراد ذی نفع در این مصاحبه رو دست خورده باشند .

برای اینکه کاربران می دانند که نام این شرکت در  وب سایت شرکت پاندا نیست و از طرفی گفته شده اگر نام نماینده ایران نیامده باشد ، محصولات آن شرکت مشکل تحریم دارند . و این باعث جلب توجه کاربران و خوانندگان می شود .

تنها شرکتهایی که نام نماینده های ایران خود را در وب سایتشان درج نموده اند شرکتهای ذیل می باشند :

کسپرسکی - آویرا - بیت دفندر - تراس پورت - دکتر وب = یعنی فقط این 5 شرکت که عمدتآ نیز شرکتهای بسیار کوچک با فروش بسیار پایینی در سطح بین المللی هستند اقدام به درج نماینده های ایران خود نموده اند . که البته کسپرسکی و بعد از آن بیت دفندر وضع بهتری نسبت به دو شرکت دیگر دارد .

در مورد اینکه متاسفانه این بازار آشفتگی فراوانی دارد شکی نیست . بارها مشاهده کرده اید که پکها و بسته های مختلف - کوچک و بزرگ - رنگ و وارنگ ارائه شده اند ( حتی با قیمتهای اصلی و بالا ) ولی یا خالی بوده اند یا لایسنس غیر اورجینال در آنها قرار داشته است و کاربر بیچاره مانده و پولی که پرداخت نموده و متضرر شده است .

این نشان دهنده این است که بازار و فروشگاه های بزرگ در پایتخت نیز دیگر مکان معتبری برای خرید این نوع محصولات نیستند .

امروزه دیگر فقط قیمت یا حتی پک بودن و نوع بسته بندی ( حتی با هولوگرام ) ، نشان دهنده اصلی بودن یا نبودن نرم افزارها و لایسنس ضد ویروسها نیستند .

( به همین دلیل شرکت دورانتاش تا کنون برنامه ای برای عرضه بسته های نرم افزاری خود در بازار نداشته است و خود بطور مستقیم اقدام به فروش محصولات می نماید . )

در مورد گفته های مدیر فروش شرکت ایمن رایانه پندار ( نه پاندا ) : dual up بودن یا دسترسی داشتن یا نداشتن به اینترنت پر سرعت و یا نوع استفاده از اینترنت ربطی به انتخاب محصول ضد ویروس ندارد .

باید کاربران توجه داشته باشند در انتخاب محصولات امنیتی و ضد ویروس تنها نیازهای کاربر باید در نظر گرفته شود که با امکانات نرم افزار مطابقت داشته باشد .

" ضد ویروس و برنامه های مخرب - آنتی فیشینگ - آنتی اسپم - فایروال ( آنتی هک ) - فضای وب آنلاین - آنتی ویروس موبایل رایگان - قفل نمودن فایلها از راه دور - کنترل والدین بر فرزندان - آنتی فیشینگ "

همچنین به دلایلی که قبلا در مقالات وب سایت دیسنا ( خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش ) عرض شده است وجود یا عدم وجود قانون کپی رایت تاثیری در میزان فروش و استفاده از آنتی ویروس اورجینال و اصلی ندارد .

زیرا برنامه نویسی و نوع برنامه لایسنس ها طوری می باشد که کاربران نمی توانند از این نرم افزارها بصورت کرکی یا لایسنس سرقتی یا حتی آفلاین استفاده نمایند و برای شرکتهای تولید کننده این مساله اصلا مطرح نیست . زیرا آنها با نوع برنامه نویسی و برنامه ریزی نرم افزارهایشان این مشکلات را حل نموده اند .

در این میان کاربرانی که دانش و اطلاعات درست داشته باشد و درک مناسبی از آنتی ویروس و امنیت کامپیوتر و موبایل داشته باشند از نرم افزارهای ضد ویروس بصورت اصلی و اورجینال ( صحیح ) استفاده می نمایند .

همچنین در جدولی که توسط این روزنامه درج شده است اشکالات اساسی وجود دارد :

هرچند کل جدول بطور کامل مبهم است .

- نام بیت دفندر نیامده
- چرا قیمت بالایی برای سایمنتک symantec درج شده است !!!!
- دژآذر = آوست ؟؟!!!!!
- عدم درج نام دورانتاش ( تریلیوم )  بعنوان توزیع کننده رسمی محصولات کسپرسکی
- عدم درج نام آنتی ویروسهای ترندماکرو - جی دیتا و وب روت که توسط شرکت دورانتاش عرضه شده و مورد استقبال بسیار خوب کاربران ایرانی قرار گرفته اند .

آیا این روزنامه بدون غرض اقدام به انتشار این گزارش پر از خطا نموده است ؟ آیا اطلاعات غلط در اختیار نگارنده این گزارش قرار داده شده ؟؟؟ چه هدفی از درج این گزارش به این شکل بوده است ؟؟!!!!

آیا نمایندگان شرکتهایی که نام آنها در وب سایت عرضه کنندگان درج شده ، دست به هم داده اند تا کاربران را از محصولاتی که عمدتآ کیفیت بسیار بالاتری از محصول عرضه شده توسط آنها دارند دور کنند ؟؟

ما نتیجه گیری را به خود کاربران و خوانندگان فهیم وب سایت  www.DISNA.ir واگذار می کنیم .

این چندمین گزارشی می باشد که در بعضی از وب سایتها و یا نشریات منتشر می شود و ظاهرآ هدف خاصی را دنبال می کنند .

خدا از همه بهتر می داند .

خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش



 
  • دیسنا امنیت اطلاعات

خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش

گروهی از شرکت ها و محققان امنیتی در مورد یک راهنما در مورد چگونگی تست محصولات نرم افزاری امنیتی به توافق رسیده اند که بالاخره به نزاع طولانی مدت در مورد روش های متفاوت تست نرم افزارهای آنتی ویروس پایان می دهد.

دو مجموعه از راهنماها، اصول تست کارایی نرم افزار و آزمون کلی آن را بر اساس Anti-Malware Testing Standards Organization(AMTSO) پوشش می دهند.

در واقع راهنماهای مذکور بخشی از یک سری فایل هایی هستند که بر روی وب سایت AMSTO قرار داده شده اند و هدف آنها معرفی استانداردهایی است که به طور گسترده مورد قبول صنعت برای تست نرم افزارهای آنتی ویروس می باشند.

استفاده از راهنماهای اخیر اختیاری می باشد ولی بسیاری از سازمان های تست کننده همچون Virus Bulletin، AV-Comparatives، West Coast Labs و ICSA Labs با استفاده از آن موافقت کرده اند.

متن و منبع خبر


خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش


AMTSO

  • دیسنا امنیت اطلاعات
خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش

 مطالعات نشان داده اند 45 درصد از خانواده ها به دلیل اینکه کودکانشان خواستار مداخله پدر و مادر در زندگی آنلاین آنها شده اند از قرارگیری فرزندانشان در معرض مفاهیم نامناسب آگاه بوده اند.

مهر نوشت:

تحقیقات سالانه "گزارش خانوادگی نورتون" که توسط شرکت ایمنی نورتون ( Symantec ) انجام می گیرد نشان میدهد کودکان و نوجوانان در جهان مجازی اینترنت به شدت در معرض مفاهیم غیر اخلاقی، خشن و ناخوشایند قرار دارند.

 این تحقیقات  روی عادات و رفتارهای آنلاین دو هزار و 800 کودک و بیش از هفت هزار نوجوان در سرتاسر جهان انجام گرفته و نشان میدهد از هر 10 کودک 6 کودک در زندگی آنلاین خود تجربیات ناخوشایندی را تجربه کرده است. در این مطالعه مشخص شد کودکان به صورت میانگین در هفته 24 ساعت را در اینترنت به سر می برند در حالیکه بیش از نیمی از کودکان مورد مطالعه اعلام کرده اند در حین جستجو در اینترنت در معرض مفاهیم نامناسب قرار گرفته اند و یا برای ملاقات با فردی از فضای مجازی در زندگی واقعی ترغیب شده اند.

یک پنجم کودکان از انجام یکی از کارهایی که به صورت آنلاین انجام داده اند اعلام پشیمانی کردند در حالی که 39 درصد از نوجوانان می گویند تجربیات منفی در اینترنت آنها را خشمگین می کند. در حدود دو سوم نیز از این تجربیات احساس بدی داشته و نگران، هراسیده و ناراحت شده اند.

همچنین این مطالعات نشان داده اند 45 درصد از خانواده ها به دلیل اینکه کودکانشان خواستار مداخله پدر و مادر در زندگی آنلاین آنها شده اند از قرارگیری فرزندانشان در معرض مفاهیم نامناسب آگاه بوده اند. به گفته "آن کولیر" مدیر سازمان ایمنی شبکه ConnectSafely که در انجام این مطالعات با شرکت نورتون همکاری داشته است این گزارش نگاهی گذرا بر زندگی آنلاین جوانان و نوجوانان کشورهای مختلف به زبان خود آنها است.

وی می گوید: "این گزارش نه تنها نشان می دهد موضوعات ایمنی و امنیتی برای والدین سرتاسر جهان وجود دارد بلکه می تواند دیدگاهها و اطلاعات مفیدی را برای بهبود دادن توانایی خانواده ها در کمک به استفاده ایمن فرزندانشان از اینترنت و حفظ ارتباط خانواده ها با اینترنت و تکنولوژیهای روز را فراهم آورد."

خبرگزاری امنیت فناوری اطلاعات دورانتاش



  • دیسنا امنیت اطلاعات